Ποδόσφαιρο

Πρωτοτύπησε πάλι η Σούπερ Λίγκα…

Στην Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή για άλλη μία εβδομάδα θα βρεθεί ο Παναθηναϊκός για την συμπεριφορά των οπαδών του στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο.

Το «τριφύλλι» θα απολογηθεί ενώπιον της Πειθαρχικής την Πέμπτη 19/12/13 και ώρα 13:00, όπως γίνεται κάθε φορά εδώ και καιρό…

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής:

“Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία (για την Πέμπτη 19/12/2013 και ώρα 13:00) τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 15η αγωνιστική.

Αναλυτικά : Α) ΠΑΕ Αρης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Αρης –ΠΑΕ Ολυμπιακός. * Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ Αστ.Τρίπολης, Χ.Σκορπίδα (εκπρόσωπο): Για τη συμπεριφορά του κ. Χ. Σκορπίδα στον αγώνα ΠΑΕ Αστ.Τρίπολης-ΠΑΕ Πανιώνιος. * Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 11 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Γ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ. * Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Δ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής-ΠΑΕ ΠΑΟΚ. * Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ”.

Exit mobile version