ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Συγκεντρωμένοι δεν φοβόμαστε κανέναν»!

Η συγκέντρωση είναι το μυστικό για να αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός κάθε αντίπαλο αποτελεσματικά όπως δήλωσε μεταξύ άλλων στην εφημερίδα "Πράσινη" ο Νικήτας Κόχειλας.

«Συγκεντρωμένοι δεν φοβόμαστε κανέναν»!

Αρχικά αναφέρθηκε στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής με το ΝΟΒ:

“Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Ειδικά αν ήμασταν ψύχραιμοι στην τελευταία επίθεση και κάναμε σωστές κινήσεις όπως μας είχε πει ο προπονητής θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει τη νίκη. Από εκεί και πέρα ήταν μια καλή εμφάνιση κόντρα στη Βουλιαγμένη, που είναι μια πολύ καλή ομάδα. Δείξαμε πως αν συνεχίσουμε έτσι θα κοιτάμε όλες τις ομάδες στα μάτια… Έχουμε μια δύσκολη συνέχεια, ωστόσο ευελπιστώ σε ανάλογα καλές εμφανίσεις όπως είχαμε την Κυριακή, για να συνεχίσουμε έτσι”.

Ενώ έπειτα εξέφρασε την άποψη του για τα επόμενα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό που θεωρεί εξίσου σημαντικά:

“Θέλουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στην Καβάλα. Πιστεύω ότι είναι καλή ομάδα ο ΠΑΟΚ αλλά αν είμαστε συγκεντρωμένοι, όπως ήμασταν κόντρα στη Βουλιαγμένη δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός είναι ένα άλλο ξεχωριστό παιχνίδι, το οποίο επίσης θέλει πολύ συγκέντρωση και προσπάθεια, ενώ πρέπει να μην χάσουμε τον έλεγχο σε καμία διάρκεια του παιχνιδιού. Εμείς κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, πρώτα είναι ο ΠΑΟΚ και μετά είναι ο Ολυμπιακός και προετοιμαζόμαστε αναλόγως”.

Ταυτόχρονα η αναμέτρηση του τριφυλλιού κόντρα στον ΠΑΟΚ, ορίστηκε για την προσεχή Κυριακή (13.00) στο κολυμβητήριο της Καβάλας.

Πράσινο πάρτι μέσα στο Ρέντη με ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Κόβαρ!
Πράσινο πάρτι μέσα στο Ρέντη με ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Κόβαρ! 4.149 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
loading...