ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Δεν κοιταζόμασταν στα μάτια με τον Πεδουλάκη»

Δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις Σοφοκλής Σχορτσανίτης και Αργύρης Πεδουλάκης, όπως τόνισε ο πρώτος σε συνέντευξή του.

«Δεν κοιταζόμασταν στα μάτια με τον Πεδουλάκη»

Ο «Σόφο» επιστρέφει στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού και ξεκαθάρισε πως δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν. Επιπλέον, υπογράμμισε πως το συμβόλαιό του λύθηκε κοινή συναινέσει για να μην δημιουργηθεί μεγαλύτερο πρόβλημα και πως δεν κρατά καμία κακία…

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την επιστροφή του στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος: «Δεν επιστρέφω στην Ελλάδα με σκοπό να αποδείξω τίποτα σε κανέναν. Με τον προπονητή μου πέρυσι δεν κοιταζόμασταν στα μάτια και προκειμένου να αποφύγουμε περιττή ένταση στα αποδυτήρια αποφασίσαμε από κοινού να τερματίσουμε το συμβόλαιο. Δεν υπάρχει κακία ανάμεσά μας».

Απάντηση Γιαννακόπουλου: «Όπως τρέξατε στην Α2 να σωθείτε, έτσι πάλι θα κλαίτε»! (vid)
Απάντηση Γιαννακόπουλου: «Όπως τρέξατε στην Α2 να σωθείτε, έτσι πάλι θα κλαίτε»! (vid) 5.336 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την τελευταία αναμέτρηση  της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκας: «Η εξασφαλισμένη πρώτη θέση έχει πάρει από πάνω μας αρκετή απ’ την πίεση, αλλά δε θα έχουμε εύκολη δουλειά απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο, ο οποίος παίζει δυνατά, ενώ εμείς δεν έχουν την πολυτέλεια για νέες ήττες».

Για τα προβλήματα τραυματισμών του: «Οι τραυματισμοί αποτελούν μέρος του αθλήματος. Πρέπει να μάθω να αγωνίζομαι με τον πόνο».

loading...