ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Απρόοπτο με Σίλτενφελντ!

Νοκ-άουτ για το αυριανό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό τέθηκε ο Γκόρντον Σίλντενφελντ που υπέστη τράβηγμα στην προπόνηση και έμεινε εκτός αποστολής! Δείτε τους... εκλεκτούς του Αναστασίου.

Απρόοπτο με Σίλτενφελντ!

Από το… πουθενά «πονοκέφαλος» στην άμυνα για τον Γιάννη Αναστασίου! Στη σημερινή προπόνηση ο Γκόρντον Σίλντενφελντ αναγκάστηκε να εγκαταλείψει καθώς υπέστη τράβηγμα στον μηριαίο κι όπως είναι φυσικό δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό. Απομένει να φανεί –μετά από εξετάσεις που θα υποβληθεί- το ακριβές μέγεθος του προβλήματος, αν και δεν φαίνεται να είναι κάτι πολύ σοβαρό.

Φυσικά εκτός των «εκλεκτών» είναι ο Μάρκους Μπεργκ που είναι τραυματίας, μετά την θλάση που τον «χτύπησε» κόντρα στον Ατρόμητο, ενώ εξίσου εκτός βρίσκεται και ο Ντάνιελ Πράνιτς, αφού ο Κροάτης είχε δηλωθεί να εκτίσει την ποινή μιας αγωνιστικής στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Κατά τα άλλα, στην 20μελη αποστολή είναι οι Δώνης και Μπαλμπόα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Μπαϊράμι προπονήθηκε ακόμα μια μέρα χωρίς πόνους και ανεβάζει ολοένα και περισσότερο στροφές.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.168 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά: Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Χουχούμης, Νάνο, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Μέντες, Ζέκα, Δώνης, Ατζαγκούν, Αμπεΐντ, Λαγός, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης και Μπαλμπόα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...