ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Να κλείσουμε με νίκη»

Ο βοηθός του Αργύρη Πεδουλάκη, Σωτήρης Μανωλόπουλος γράφει για το ματς του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι και τονίζει ότι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό… αργεί.

«Να κλείσουμε με νίκη»

Αναλυτικά το blog του Σωτήρη Μανωλόπουλου στη σελίδα της ΚΑΕ:

“Καλησπέρα σε όλους

Βρισκόμαστε σε μια περίοδο με κρίσιμα και δυνατά παιχνίδια και ο βαθμός συγκέντρωσης μας θα πρέπει να είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα. Γυρίσαμε από τη Ρόδο και πλέον ασχολούμαστε με το επόμενο ευρωπαϊκό μας παιχνίδι. Προερχόμαστε από μια καλή εμφάνιση στην Ευρωλίγκα, απέναντι στη Λοκομοτίβ Κούμπαν και θέλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και στην αναμέτρηση με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Τα στοιχεία που πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα είναι οι σύνθετες άμυνες που εφαρμόζει ο αντίπαλος μας, με διάφορα σχήματα ζώνης, παγίδες και μαν του μαν, καθώς αρέσκεται στο ν’ αλλάζει τον τρόπο της άμυνας του. Θα πρέπει να διαβάζουμε, λοιπόν, την άμυνα σε κάθε επίθεση μας και να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, εκτελώντας οι παίκτες μας την τακτική πάνω στην οποία προετοιμάζουμε το παιχνίδι.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 49.158 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σαφώς και πάμε μόνο για τη νίκη χωρίς να μας ενδιαφέρουν καθόλου τα σενάρια του καταρτισμού των ομίλων του ΤΟΡ-16. Εμείς ενδιαφερόμαστε για το τι κάνουμε εμείς και πως θα βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι. Όπως προείπα είναι μια περίοδος με πολύ δυνατά παιχνίδια.

Θέλουμε να δουλέψουμε μέσα από την προπόνηση μας, ώστε να βγει το καλύτερο αποτέλεσμα στο γήπεδο. Μετά την αναμέτρηση με τη Μακάμπι ακολουθεί ο νοκ άουτ ημιτελικός με τον Ολυμπιακό, ωστόσο, με αυτό το παιχνίδι θ’ ασχοληθούμε μετά την αναμέτρηση της Πέμπτης.

Για εμάς προέχει ο αγώνας με τη Μακάμπι ώστε να κλείσουμε με νίκη τις υποχρεώσεις μας στην πρώτη φάση της διοργάνωσης. Παίζουμε στο γήπεδο μας και είμαστε βέβαιοι πως οι φίλαθλοι της ομάδας θα μας στηρίξουν όπως κάνουν πάντα και θα μας βοηθήσουν να φτάσουμε στον στόχο μας.

Τα ξαναλέμε σύντομα

Σωτήρης”

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...