ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Να βγούμε πιο δυνατοί»

Ο Γιώργος Κουτρουμπής τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να μάθει από τα λάθη του στο ματς με τον Ατρόμητο.

«Να βγούμε πιο δυνατοί»

Ο κεντρικός αμυντικός του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε, επίσης, στην ανάγκη άμεσης «αντίδρασης», ενώ μίλησε και για την απουσία του Μάρκους Μπεργκ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Κουτρουμπή στην κάμερα της NOVA:

Ακολουθεί εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό την Τετάρτη, λίγες μόνο ημέρες μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο. Πόσο διαφορετικός μπορεί να παρουσιαστεί ο Παναθηναϊκός στη Λιβαδειά;

“Είχαμε λίγες ημέρες για να προετοιμαστούμε γι’ αυτό το ματς. Είναι δύσκολο παιχνίδι, καθώς αντιμετωπίζουμε εκτός έδρας τον Λεβαδειακό. Θα πάμε για τη νίκη, όπως κάνουμε σε όλα τα ματς και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε.

Τι πρέπει να αλλάξετε στο ματς της Λιβαδειάς σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στον Ατρόμητο;

Πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε λίγο πιο συγκεντρωμένοι. Στον αγώνα με τον Ατρόμητο ελέγχαμε το παιχνίδι, αλλά είχαμε κάποιες στιγμές αδράνειας που μας στοίχισαν.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 67.878 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έχεις διαμορφώσει εικόνα για τον Λεβαδειακό; Πιστεύεις ότι πρέπει να προσέξετε κάτι συγκεκριμένο από τον αντίπαλο;

Έχω παρακολουθήσει τον Λεβαδειακό. Πιστεύω ότι είναι πιο δυνατοί εντός έδρας και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Εμείς θα πάμε για τη νίκη και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε”.

Η ήττα από τον Ατρόμητο σας πεισμώνει;

Ναι, σίγουρα. Θέλαμε να κλείσουμε τη χρονιά με τρεις νίκες, γιατί είχαμε ένα καλό σερί. Δυστυχώς χάσαμε από τον Ατρόμητο και συνεχίζουμε”.

Στο ματς με την Καλλονή είδαμε την καλύτερη εφετινή εμφάνιση του Παναθηναϊκού. Στον αγώνα με τον Ατρόμητο η ομάδα σου δεν ήταν τόσο παραγωγική, ενώ υπήρξε πρόβλημα και στην αμυντική λειτουργία. Τι άλλαξε μέσα σε μια εβδομάδα;

Ναι, αυτό φάνηκε και ειδικά στα δύο γκολ που δεχθήκαμε. Ήμασταν και λίγο άτυχοι με τον τραυματισμό του Μπεργκ και πιστεύω ότι μας στοίχισε, γιατί είναι ο παίκτης που σκοράρει για την ομάδα μας”.

Είναι σαν μάθημα για την ομάδα σου η ήττα από τον Ατρόμητο; Μαθαίνετε από τα λάθη σας;

“Μας βοηθά να κοιτάξουμε την συνέχεια με μεγαλύτερη προσήλωση. Θέλουμε να βγούμε πιο δυνατοί από αυτό και να κερδίσουμε τα επόμενα ματς”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...