ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Θέλει τον… νέο Μπεργκ του!

Ο Παναθηναϊκός... χτενίζει την αγορά για να βρει έναν επιθετικό επιπέδου Μπεργκ, τόσο στην ικανότητα, όσο και στη «δίψα» για ποδόσφαιρο!

Θέλει τον... νέο Μπεργκ του!

Ο Νίκος Νταμπίζας συνεχίζει και τρέχει την υπόθεση, αφού αυτή τη στιγμή είναι νούμερο ένα στόχος να καλυφθεί το κενό του Φιγκερόα. Ο φορ που αναζητείται θα είναι πάντα στα οικονομικά πλαίσια της ΠΑΕ αυτή την περίοδο, κάτι που σημαίνει πως το συμβόλαιό του δεν θα πρέπει να ξεπερνά τις 200.000 ευρώ.

Συν τοις άλλοις, οι «πράσινοι» κοιτούν κυρίως την αγορά ελεύθερων ποδοσφαιριστών, ωστόσο είναι δεδομένο πως αν βρεθεί μια καλή περίπτωση δανεικού παίκτη, δεν θα πουν όχι.

Πάντως, πέραν του οικονομικού, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θέλουν ο φορ να είναι «γκολτζής» και να… διψά για ποδόσφαιρο. Όπως συνέβη με τον Μπεργκ που ήθελε… σαν τρελός να έρθει στην Ελλάδα για να πάρει μια νέα ευκαιρία στην καριέρα του και ήδη με το… καλημέρα έχει βάλει 8 τέρματα. Άλλωστε, είναι ξεκάθαρο πως ο παίκτης που θα έρθει δεν θα είναι απλά για να κάθεται στον πάγκο, αλλά για να έχει συμμετοχή στα πλάνα του Αναστασίου.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.303 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.