ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Θέλει τον… νέο Μπεργκ του!

Ο Παναθηναϊκός... χτενίζει την αγορά για να βρει έναν επιθετικό επιπέδου Μπεργκ, τόσο στην ικανότητα, όσο και στη «δίψα» για ποδόσφαιρο!

Θέλει τον… νέο Μπεργκ του!

Ο Νίκος Νταμπίζας συνεχίζει και τρέχει την υπόθεση, αφού αυτή τη στιγμή είναι νούμερο ένα στόχος να καλυφθεί το κενό του Φιγκερόα. Ο φορ που αναζητείται θα είναι πάντα στα οικονομικά πλαίσια της ΠΑΕ αυτή την περίοδο, κάτι που σημαίνει πως το συμβόλαιό του δεν θα πρέπει να ξεπερνά τις 200.000 ευρώ.

Συν τοις άλλοις, οι «πράσινοι» κοιτούν κυρίως την αγορά ελεύθερων ποδοσφαιριστών, ωστόσο είναι δεδομένο πως αν βρεθεί μια καλή περίπτωση δανεικού παίκτη, δεν θα πουν όχι.

Πάντως, πέραν του οικονομικού, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θέλουν ο φορ να είναι «γκολτζής» και να… διψά για ποδόσφαιρο. Όπως συνέβη με τον Μπεργκ που ήθελε… σαν τρελός να έρθει στην Ελλάδα για να πάρει μια νέα ευκαιρία στην καριέρα του και ήδη με το… καλημέρα έχει βάλει 8 τέρματα. Άλλωστε, είναι ξεκάθαρο πως ο παίκτης που θα έρθει δεν θα είναι απλά για να κάθεται στον πάγκο, αλλά για να έχει συμμετοχή στα πλάνα του Αναστασίου.

Συμμαχία ΤΕΡΝΑ-ΑΚΤΩΡ-ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ για το γήπεδο – Τα επόμενα βήματα
Συμμαχία ΤΕΡΝΑ-ΑΚΤΩΡ-ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ για το γήπεδο – Τα επόμενα βήματα 6.654 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
loading...