ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Βελτίωση σε άμυνα κι επίθεση»

Να ελέγξει τον ρυθμό και να εμφανιστεί καλύτερος σε άμυνα και επίθεση είναι το... κλειδί του Παναθηναϊκού για να νικήσει την Μακάμπι Τελ Αβίβ (19/12) , όπως τόνισε ο Αργύρης Πεδουλάκης.

«Βελτίωση σε άμυνα κι επίθεση»

«Θέλουμε να έχουμε καλή απόδοση και θετική ενέργεια στο παρκέ. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε αμυντικά και να βρούμε ρυθμό στην επίθεση. Η Μακάμπι είναι μια ομάδα που της αρέσει να παίζει σε γρήγορο ρυθμό.

Αλλάζουν συνεχώς τον τρόπο με τον οποίο αμύνονται, προκειμένου να μπερδέψουν το… μυαλό των αντιπάλων. Εμείς πρέπει να διαβάσουμε σωστά κάθε κατάσταση, αυτό και ο ρυθμός είναι τα κλειδιά για τη νίκη», τόνισε ο τεχνικός του Τριφυλλιού στην ιστοσελίδα της Euroleague.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...