ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Απο την κερκίδα

Κίνηση αλληλεγγύης από τη «Θ13» Λιβαδειάς

Ο σύνδεσμος οπαδών Παναθηναϊκού της Λιβαδειάς έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο, με μια ακόμη κίνηση αλληλεγγύης.

Κίνηση αλληλεγγύης από τη «Θ13» Λιβαδειάς

Οι φίλοι του «τριφυλλιού» συγκέντρωσαν ρούχα, τρόφιμα και παιχνίδια, τα οποία παρέδωσαν στο κοινωνικό παντοπωλείο της πόλης.

Η ανακοίνωση

Στις μέρες που ζούμε θεωρούμε χρέος μας να βοηθήσουμε κάποιους συνανθρώπους μας που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες της καθημερινότητας. Έτσι μετά το κάλεσμα που κάναμε στην τοπική Παναθηναϊκή κοινωνία συγκεντρώσαμε ρούχα, τρόφιμα και παιχνίδια, τα οποία παραδώσαμε στο κοινωνικό παντοπωλείο της πόλης.

Υ.Γ. Καλή ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ χρονιά!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ