ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Όχι στα ρατσιστικά συνθήματα»

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός υπενθυμίζει στον κόσμο του Παναθηναϊκού ότι θα πρέπει να αποφευχθούν συνθήματα ρατσιστικά ή εθνικιστικά στο ματς με τη Μακάμπι, την Πέμπτη, στο ΟΑΚΑ.

«Όχι στα ρατσιστικά συνθήματα»

Πρέπει, βέβαια, να τονιστεί ότι οι φίλοι του «τριφυλλιού» δεν έχουν δείξει τέτοια… συμπτώματα. Το αντίθετο θα λέγαμε. Τα παραδείγματα με αντιφασιστικά πανό και κινήσεις αλληλεγγύης είναι πρόσφατα και αρκετά. Η ΚΑΕ, βέβαια, φροντίσει να υπενθυμίσει στους οπαδούς…

Η ανακοίνωση

«H KAE Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ενόψει του αγώνα με τη Μακάμπι ότι τα ρατσιστικά και εθνικιστικά συνθήματα, όσο και η ανάρτηση σημαιών και πανό αντίστοιχου περιεχομένου επιφέρουν βαρύτατο χρηματικό πρόστιμο από την Ευρωλίγκα.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού οφείλουν να είναι κόσμιοι στις εκδηλώσεις τους όπως άλλωστε το έχουν αποδείξει πολλές φορές μέχρι τώρα».

Νέα εξέλιξη με Παναθηναϊκό και Χεζόνια!
Νέα εξέλιξη με Παναθηναϊκό και Χεζόνια! 45.466 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...