Ο προπονητής των πρασίνων αναφέρθηκε αρχικά, στη συνέντευξη Τύπου, στο αυριανό  παιχνίδι με την Μακάμπι :

«Αύριο έχουμε ένα παιχνίδι με τη Μακάμπι. Μεγάλη προϊστορία κι αυτό από μόνο του το κάνει κι ενδιαφέρον. Κλείνει η α’ φάση. Αυτό που θέλουμε είναι να βελτιωνόμαστε, να κοιτάξουμε τους χρόνους γιατί θα έχουμε ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι σε 4 μέρες. Τρέχει πολύ η Μακάμπι. Θα είναι πολύ σημαντικός ο ρυθμός του παιχνιδιού. Προσπαθεί να μπερδέψει τους αντιπάλους. Γνωριζόμαστε κι εμείς καλά. Περιμένουμε αύριο να δούμε πως θα είμαστε».

Σε ερώτηση που του έγινε για την διαφορά ημέρας των αγώνων παρά την κρισιμότητα τους τόνισε:  «Η Ευρωλίγκα θα πρέπει να το δει από μόνη της, εγώ είμαι τεχνικός δεν μπορώ να πω κάτι άλλο».

Τέλος σχολίασε  την απουσία του Ούκιτς και τα προβλήματα στους γκάρντ : «Ο Ρόκο ήταν απών στο α’ γύρο. Είναι πολύ σημαντικός. Κάνει δεύτερες δουλειές στην άμυνα και την επίθεση. Ακόμα δεν είμαστε εκεί που πρέπει να είμαστε στον αμυντικό τομέα. Προετοιμάζουμε τους δύο νέους παίκτες στον τομέα της δημιουργίας. Ο Νίκος το προσπάθησε, το ίδιο και ο Βλάντο. Δεν είναι εύκολο. Ο Δημήτρης έχει και την ποιότητα και ικανότητα να το κάνει. Στον α’ γύρο είχαμε πολλά προβλήματα και πολλά ταξίδια».

Ενότητες