ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κομπότη, πάρ’ το αλλιώς…

Απίστευτα πράγματα από τον ιδιοκτήτη του Λεβαδειακού που με το «έτσι θέλω» απαγόρευσε σε συνεργείο του Παναθηναϊκού να μαγνητοσκοπήσει το παιχνίδι.

Κομπότη, πάρ’ το αλλιώς...

Η ΠΑΕ, έχοντας πάρει σχετική άδεια από την NOVA ήθελε να κρατήσει πλάνα από την αναμέτρηση με τους Βοιωτούς προκειμένου το τεχνικό επιτελείο να τα χρησιμοποιήσει στη συνέχεια ως «βιντεοθεραπεία» στους παίκτες.

Ωστόσο, ο Γιάννης Κομπότης δεν επέτρεψε να γίνει η βιντεοσκόπηση και μάλιστα με… νταηλίκι, καθώς φέρεται να απάντησε στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού… «έτσι θέλω», ερωτηθείς για τον λόγο που έκανε τη συγκεκριμένη απαγόρευση…

Αθάνατο ελληνικό ποδόσφαιρο…

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.237 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...