ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Συνεχώς καλύτερος …»

Ο Ρόκο Λένι Ούκιτς δήλωσε ότι θέλει να βελτιώνεται συνεχώς και μίλησε για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

«Συνεχώς καλύτερος …»

Αρχικά ο γκάρντ του Παναθηναϊκού ανέφερε :

“Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι γι’ αμφότερες τις αναμετρήσεις. Η εβδομάδα είναι δύσκολη, ίσως να μην καταφέρουμε να είμαστε στην απαιτούμενη φόρμα. Θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε. Η αναμέτρηση απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ μπορεί να επηρεάσει την ψυχολογία μας. Η εμφάνισή μας στην εκτός έδρας νίκη επί της Λοκομοτίβ Κούμπαν ίσως είναι η καλύτερή μας έως τώρα. Είναι νωρίς να πούμε πως ήταν η απαρχή μίας καλύτερης συνέχειας, αλλά θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε αναλόγως. Έχω κάνει 1-2 καλές εμφανίσεις τον τελευταίο καιρό. Αισθάνομαι καλύτερα (σ.σ. πρόβλημα και στους δύο αχίλλειους τένοντές του), έστω κι αν γνωρίζω πως ακόμα δε βρίσκομαι στο 100%. Σίγουρα είμαι καλύτερα, θα κοιτάξω να ανεβάσω κι άλλον τον ρυθμό”.

Για το παιχνίδι με τη Μακάμπι είπε : “Η Μακάμπι είναι μία ομάδα με πλούσια ιστορία, αλλά εμάς μας ενδιαφέρει τι κάνει τώρα. Στον πρώτο γύρο στο Ισραήλ ίσως πραγματοποιήσαμε τη χειρότερη εμφάνισή μας μέχρι σήμερα. Τώρα πρέπει να αγωνιστούμε καλύτερα”.

Βαριά ποινή σε Μήτογλου: Δυόμισι χρόνια εκτός γηπέδων!
Βαριά ποινή σε Μήτογλου: Δυόμισι χρόνια εκτός γηπέδων! 4.593 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
loading...