ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Να λειτουργούμε καλά σαν σύνολο…»

O Στέφανος Κοτσόλης σε δηλώσεις του τόνισε ότι ο στόχος του Παναθηναϊκού είναι να λειτουργεί καλά σαν σύνολο και αναφέρθηκε στη στη διάρκειας που πρέπει να έχει η ομάδα.

«Να λειτουργούμε καλά σαν σύνολο…»

Ο πολύπειρος γκολκίπερ είπε αναλυτικά :

“Έχουμε πει από την αρχή ότι θέλουμε να έχουμε ομάδα συνόλου και όχι προσώπων. Πρέπει να παίζουμε καλά ανεξάρτητα με το ποιος παίζει και ποιος όχι και να έχουμε συνολικά μια καλή εμφάνιση. Το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος και όχι σπριντ. Το ζήτημα είναι να έχουμε διάρκεια. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια. Η ομάδα τώρα χτίζεται. Είναι ένα κράμα έμπειρων και νεαρών παικτών και προσπαθούμε ως οικογένεια. Σε όλα τα ματς διεκδικούμε τη νίκη κι αυτό θα κάνουμε και με την Ξάνθη”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ