ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ευκαιρίες απο τη Superleague

Η εμβόλιμη 16η αγωνιστική στην Ελλάδα κυριαρχεί στο σημερινό πρόγραμμα αγώνων.

Ευκαιρίες απο τη Superleague

Ο Ατρόμητος φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Παναθηναϊκός έχει δύσκολο έργο στη Λιβαδειά. Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός φιλοξενεί τον μαχητικό ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γ. Καραϊσκάκης» ενώ Παναιτωλικός, Ξάνθη και Εργοτέλης φιλοξενούν Πλατανιά, ΟΦΗ και Απόλλων Σμύρνης αντίστοιχα. Κατά τα άλλα το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες Κυπέλλου για το Βέλγιο, την Ολλανδία, την Αγγλία και την Ιταλία, ενώ στην Αυστρία υπάρχει δράση για την 20η αγωνιστική.

«Άσσοι» για Παναιτωλικό και Ξάνθη

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά με τα δυνατό σημείο της ημέρας που είναι οι «Άσσοι» του Παναιτωλικού με τον Πλατανιά σε απόδοση 1.80 στον Stoiximan και της Ξάνθης κόντρα στον ΟΦΗ που πληρώνει επίσης 1.85. Στην Ξάνθη σφυρίζει πιο φιλογηπεδούχος διαιτητής της Σούπερλιγκ, ο Λαμπρόπουλος, που δεν έχει «βγάλει» τίποτα άλλο πέρα από άσους. Οι Ακρίτες είναι αήττητοι στα 8 τελευταία ματς που υποδέχτηκαν τον ΟΦΗ και μάλιστα έχουν επικρατήσει στα 6 εξ αυτών. Μάλιστα ο ΟΦΗ μετρά 5/7 εκτός έδρας ήττες στο φετινό πρωτάθλημα. Η Ξάνθη ψάχνει επιστροφή στις επιτυχίες αναζητά σήμερα κόντρα στον ΟΦΗ, έναν αντίπαλο που έχει βρει τον τρόπο να κερδίζει εντός έδρας τα τελευταία χρόνια. Σήμερα επιστρέφει στα «Πηγάδια» με σκοπό να τα εκμεταλλευτεί για ακόμη μια αγωνιστική και να πάρει μια νίκη που θα της δώσει την ευκαιρία να «πιάσει» τον Αστέρα Τρίπολης στην 5η θέση, περιμένοντας το αυριανό παιχνίδι των Αρκάδων στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Άρη και πιθανή απώλεια βαθμών. Επιστρέφουν οι Παΐτο (ΑΜ 13/0) και Σουάρες (ΜΕ 5/0). Στο ματς του Αγρινίο θα πάμε επίσης με τον «Άσσο». Αήττητος εντός έδρας ο Παναιτωλικός, μετράει ρεκόρ 4-3-0, συνολικά 15 κερδισμένους πόντους και απολογισμό τερμάτων 10-1. Η μοναδική ομάδα που σκόραρε στο Αγρίνιο ήταν ο Λεβαδειακός. Η μία από τις τρεις χειρότερες εκτός έδρας επιθέσεις της Σούπερλιγκ είναι ο Πλατανιάς, που έχει σκοράρει μόλις τρεις φορές μακριά από τα Χανιά. Ο Πλατανιάς μάλιστα προέρχεται από τέσσερις σερί εκτός έδρας ήττες για Σούπερλιγκ και Κύπελλο. Δε σκόραρε στις τρεις τελευταίες εξ’ αυτών.

Ισοπαλία με κάλυψη στο Περιστέρι

Στον αγώνα του Ατρόμητου με τον ΠΑΟΚ θα πάμε με το Χ (1NB) που πληρώνει 2.15. Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση που ο αγώνας έρθει ισόπαλος, ενώ αν επικρατήσει ο γηπεδούχος Ατρόμητος τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει κερδίσει ποτέ στο Περιστέρι με αντίπαλο τον Ατρόμητο της νέας εποχής. Η σοβαρότητα των εμφανίσεων όμως του Ατρομήτου, αλλά και το ταλέντο του ως ομάδα δείχνουν ότι δεν έχει να ζηλέψει κάτι από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, που ούτως ή άλλως, δεν παρουσιάζεται σταθερή στην απόδοση της. «Αντιδράσαμε στο δεύτερο και πήραμε μια δίκαιη νίκη. Έχουμε παίκτες που μπορούν να κρατήσουν την μπάλα. Ήμασταν πολύ καλύτεροι, αυτή η νίκη μας εδραιώνει στην τρίτη θέση. Στόχος μας είναι κάθε χρονιά να είναι καλύτερη απ’ την προηγούμενη. Δουλεύουμε πολύ καλά και φαίνεται στα αποτελέσματα», είπε ο Νίκος Λαζαρίδης για τη νίκη με τον Παναθηναϊκό. Επιστρέφει ο Ταυλαρίδης (ΑΜ 11/0) και παίρνει θέση στο κέντρο της άμυνας, αφήνοντας τον Φυτανίδη εκτός ενδεκάδας για τον Γιώργο Παράσχο, που θα εμπιστευτεί ξανά τον φορμαρισμένο Νάστο. Πολύ σημαντικό το σημερινό ματς και για τον ΠΑΟΚ, που θέλει να εδραιώσει την παρουσία του στη 2η θέση, αυξάνοντας τη διαφορά στους 10 βαθμούς απ’ την 3η θέση και δείχνοντας ότι μπορεί να τα καταφέρει και εναντίον των πιο ποιοτικών αντιπάλων. Γεγονός της αποστολής δε θα μπορούσε να μην είναι η επιστροφή του Κάτσε (ΜΕ 2/0) έπειτα από διάστημα μηνών εκτός αγωνιστικής δράσης εξαιτίας του γνωστού θέματος με το μπλουζάκι που φόρεσε στην Αλβανία. Δεν αποκλείεται μάλιστα να πάρει και χρόνο συμμετοχής, δύσκολα όμως ως βασικός. Επιστρέφουν στην αποστολή και οι Λίνο (ΑΜ 9/0) και Σκόνδρας (ΑΜ 6/0). Ικανοποιημένος ο Χουμπ Στέφενς από την εικόνα της ομάδας του με την Καλλονή, δεν προτίθεται να κάνει ιδιαίτερες αλλαγές στην ενδεκάδα. «Τα πρώτα 30 λεπτά παρουσιάσαμε πραγματικά καλή εικόνα. Μετά το 1-2 δεν με ικανοποίησε αυτό που είδα. Στο δεύτερο ημίχρονο στα πρώτα 20 λεπτά κάναμε πολύ καλό παιχνίδι και πετύχαμε τα γκολ. Στη συνέχεια μας επηρέασαν οι αλλαγές αλλά ήθελα να ξεκουράσω κάποιους παίκτες. Συνήθως όταν πηγαίνει καλά ένα παιχνίδι δεν θέλω κάνω αλλαγές, αλλά κάποιοι παίκτες έπρεπε να ξεκουραστούν. Αν παίζουμε πάντα έτσι μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι», εξήγησε ο Ολλανδός.

Με την έκπληξη στο Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός

Κλείνουμε από τη Σούπερλιγκ με τον «Άσσο» Draw No Bet του Λεβαδειακού κόντρα στον Παναθηναϊκό σε απόδοση 3.20. Tο κορυφαίο εντός έδρας σερί της Σούπερλιγκ μετράει ο Λεβαδειακός, μετά απ’ αυτό του Ολυμπιακού (7/7 νίκες), καθώς οι Βοιωτοί προέρχονται από 5 σερί εντός έδρας νίκες. Επιστροφή στο «κάστρο» του σήμερα για τον Λεβαδειακό, που όντας πιστός στις συνήθειες του, πραγματοποίησε ακόμη μια ανεπαρκή εκτός έδρας εμφάνιση και ηττήθηκε από τον ΟΦΗ. Δε δικαιολόγησε την παρουσία της η ομάδα της Βοιωτίας, που έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ και παρά το γεγονός ότι έπαιζε με τρεις στόπερ και γενικά αμυντικογενή τακτική, απειλήθηκε σε κάποιες περιπτώσεις στο πρώτο μέρος. Κέρδισε μέτρα στο δεύτερο μέρος, αλλά δε δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις στο τέρμα του ΟΦΗ. «Έχω την αίσθηση πως θα μπορούσαμε να ζητήσουμε κάτι παραπάνω. Δημιουργήθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες όμως οι δυνατότητες ενός παίκτη (Παπάζογλου) του ΟΦΗ στο ψηλό παιχνίδι μας κέρδισε. Σταθήκαμε καλά και θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε πράγματα. Ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος στον αέρα και εκεί ήταν και η διαφορά. Σε αυτό το κομμάτι πρέπει να βελτιωθούμε γιατί το έχουμε πληρώσει και άλλες φορές», επεσήμανε ο Νίκος Καραγεωργίου. Σήμερα παίζει στη Λειβαδιά, όπου κέρδισε τα πέντε τελευταία παιχνίδια, επιτυχίες που του προσφέρουν τη δυνατότητα άλλωστε να είναι εκτός της ζώνης του υποβιβασμού. Άγνωστο παραμένει αν ο Έλληνας τεχνικός επιλέξει ξανά το 3-5-2, αν και το πιθανότερο είναι ότι θα επιστρέψει στο 4-3-3.

Κρατάει η Λας Πάλμας απέναντι στην Αλμερία

Περνάμε στο Κύπελλο Ισπανίας όπου ξεχωρίζουμε το Χ2 της Λας Πάλμας κόντρα στην Αλμερία σε απόδοση 2.00. Επαναληπτικός για τη φάση των «32» του Κόπα ντελ Ρέι. Σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση επανάληψης του σκορ του πρώτου αγώνα, ακολουθεί παράταση και –αν χρειαστεί- πέναλτι. Το πρώτο παιχνίδι ολοκληρώθηκε 3-1 υπέρ της Αλμερία και η Λας Πάλμας θα επιδιώξει να μπει δυνατά για να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ.

Ρόντα με… κάλυψη από το Κύπελλο Ολλανδίας

Κλείνουμε τα ποδοσφαιρικά προγνωστικά με τον «Άσσο» Draw No bet της Ρόντα με αντίπαλο τη Φίτεσε σε απόδοση 3.10. Νοκ άουτ αναμετρήσεις για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ολλανδίας. Σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια ακολουθεί παράταση και εφόσον χρειαστούν πέναλτι. Ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ δε μετράει. Η ήττα από τη Ναϊμέγκεν το Σάββατο ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και η διοίκηση της Ρόντα πήρε την απόφαση να απομακρύνει τον τεχνικό Μπρόοντ από το πόστο του, ψάχνοντας ένα ισχυρό σοκ, για να έρθει η αγωνιστική ανάκαμψη. Στο πρωτάθλημα, έχει συμπληρώσει έξι αγωνιστικές μακριά από τη νίκη και ξαναμπήκε σε προβληματισμούς σε ότι έχει να κάνει με την παραμονή της, μιας και βρίσκεται πλέον μόλις στον ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη. Το Κύπελλο δε δείχνει να την αφήνει αδιάφορη και θα ψάξει να πάρει ότι μπορεί. Σε ρόλο υπηρεσιακών για το αποψινό παιχνίδι οι βοηθοί του Μπρόοντ, οι Πλάουμ και Φρέντε. Θα πάμε με την έκπληξη σε μία πάρα πολύ καλή απόδοση έχοντας την κάλυψη που μας δίνει το Draw No Bet

Παλεύει η Όλντενμπουργκ, όσο θέλει κερδίζει η Κίμκι

Μεταφερόμαστε στο Μπάσκετ όπου και σήμερα έχει την τιμητική του το Eurocup, από όπου έχουμε ξεχωρίσει 4 σημεία. Αρχίζουμε με τον αγώνα Κίμκι Μόσχας – Ιγκοκέα και το -14.5 των γηπεδούχων σε απόδοση 1.90. Στην κατάσταση που βρίσκεται η Κίμκι αυτή τη στιγμή μπορεί να νικήσει τον οποιοδήποτε. Άλλωστε μιλάμε για ομάδα που είναι φτιαγμένη για Ευρωλίγκα και όχι για το Eurocup. Οι νίκες σε Πινάρ και ΤΣΣΚΑ είναι ένα δείγμα της φόρμας στην οποία βρίσκεται η Κίμκι. Σήμερα στον αδιάφορο βαθμολογικά αγώνα θα θελήσει να κλείσει τον όμιλο με άλλη μια μεγάλη νίκη. Η Ιγκοκέα είναι πολύ χαμηλότερου επιπέδου ομάδα και αποκλείστηκε σχετικά άνετα από τη συνέχεια. Όσο θέλει κερδίζει η Κίμκι και το χάντικαπ των 14.5 πόντων που πρέπει να καλύψει είναι απόλυτα εφικτό. Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Σαραγόσα – Γκραβελίν και το -7 των Ισπανών σε απόδοση 1.90. Και οι ομάδες έχουν προκριθεί στην επόμενη φάση και απόψε το μόνο που έχει ενδιαφέρον είναι ποιος από τους δύο θα καταλάβει την δεύτερη θέση. Για να το καταφέρει αυτό η Σαραγόσα χρειάζεται να νικήσει με 19 πόντους διαφορά αφού είχε χάσει στον πρώτο γύρο 67-85. Ουσιαστικά δεν προσφέρει τίποτα η δεύτερη θέση όμως η Σαραγόσα, που είναι καλύτερη ομάδα και βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση, θέλει μια νίκη για να κλείσει θετικά τον όμιλο. Η Γκραβελίν έχει να σκεφτεί και την Γαλλία που τα πηγαίνει πολύ άσχημα. Τις επόμενες 20 μέρες που μεσολαβούν για την επανέναρξη του Eurocup η Γκραβελίν πρέπει να αφοσιωθεί στα τέσσερα παιχνίδια του γαλλικού πρωταθλήματος για να διορθώσει την θέση της εκεί. Εμπιστευόμαστε τη Σαραγόσα με το χάντικαπ -7. Μένουμε στην Ισπανία καθώς έχουμε κρατήσει και το +8.5 της Όλντενμπουργκ μέσα στην Μπιλμπάο σε απόδοση 1.85. Το παιχνίδι που θα κρίνει ποιος θα είναι ο τρίτος που θα περάσει. Σάσσαρι είναι καιρό περασμένη και η Τσεντεβίτα προκρίθηκε χθες βράδυ αφού νίκησε τη Σαλόν Σαονέ 75-71. Σήμερα τα σενάρια είναι δύο. Η Μπιλμπάο θέλει νίκη με πέντε πόντους διαφορά και πάνω για να προκριθεί αφού είχε ηττηθεί με πέντε στην Γερμανία (91-86) και έχει γενικά καλύτερη διαφορά πόντων στον όμιλο (+23 έναντι -2 των Γερμανών). Αντίστοιχα η Όλντενμπουργκ πρέπει να χάσει μέχρι τέσσερις πόντους ή να νικήσει για να προκριθεί. Πολύ κρίσιμο παιχνίδι και αν το πάρουμε και λίγο πονηρά η Μπιλμπάο έχει δείξει περισσότερο αδιαφορία για την διοργάνωση παρά η Όλντενμπουργκ. Θα το παλέψει για να προκριθεί η Όλντενμπουργκ οπότε είναι καλό το +8.5 που της προσφέρεται. Κλείνουμε με τον αγώνα Μπούντουσνοστ – Χίμικ Γιούζνι και το -1.5 των γηπεδούχων σε απόδοση 1.88. Ουσιαστικό ενδιαφέρον δεν υπάρχει στον αγώνα και απλά με νίκη η Χίμικ κλειδώνει την δεύτερη θέση. Σταθερή πορεία έκανε μέχρι σήμερα αλλά απόψε δεν χρειάζεται να ζοριστεί για να νικήσει. Η Μπούντουσνοστ αποκλεισμένη και απογοητευμένη θα θελήσει να πάρει τη νίκη στον τελευταίο της ευρωπαϊκό αγώνα μέσα στη μονίμως γεμάτη Μοράκα Αρένα. Θα εμπιστευθούμε τους γηπεδούχους να καλύψουν το χάντικαπ του 1.5 πόντου.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων που βρίσκονται στο Κουπόνι Στοιχήματοςδείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis καιFormula 1 και συμβουλευτείτε τη Βαθμολογία Superleague.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE