ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Επέστρεψε στις… τεσσάρες!

Ενας Παναθηναϊκός σοβαρός και ουσιαστικός επικράτησε 4-0 του Λεβαδειακού, εκτός έδρας και επέστρεψε στα επιτυχημένα αποτελέσματα και στις… τεσσάρες. Σούπερ ο Λαγός με δυο γκολ, ο Κλωναρίδης είχε ανοίξει το σκορ, ο Δώνης το τελευταίο τέρμα.

Επέστρεψε στις… τεσσάρες!

Το ματς

Τι ζητούσε ο Παναθηναϊκός, μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο. Επιστροφή στις νίκες και καλό ποδόσφαιρο. Οι «πράσινοι», λοιπόν, έβγαλαν εις πέρας την αποστολή τους στη Λιβαδειά, καθώς με ένα «χορταστικό» 0-4, πέρασαν… αέρα από την πόλη της Βοιωτίας και εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο το επιθυμητό 1-1 του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο.

Με εξαίρεση τα πρώτα 15 λεπτά, όπου ο Λεβαδειακός ήταν απειλητικός, οι «πράσινοι» κυριάρχησαν. Είχαν καλή κυκλοφορία, γρήγορο ρυθμό, έβγαλαν πολλές φάσεις και έφτασαν σ’ αυτό το διπλό, ισοφαρίζοντας τη μεγαλύτερη εκτός έδρας επικράτηση επί της ομάδας της Λιβαδειάς (0-4 το 2007).

Σχεδόν με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, ο Κλωναρίδης άνοιξε το σκορ, με ωραίο βολέ, μέσα από την περιοχή. Κάπου εκεί τα πράγματα έγιναν πιο απλά για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου.   Ο Τάσος Λαγός, σημείωσε ένα εξαιρετικό τέρμα (το πρώτο του με την πράσινη φανέλα) στο 37’ για να ανακουφίσει τον προπονητή και να στείλει τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι 0-2.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 106.359 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Άλλο ένα γκολ από τον νεαρό αμυντικό μέσο, με κεφαλιά αυτή τη φορά, στο 52’ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του «τριφυλλιού». Επειτα από ένα διάστημα καλής κυκλοφορίας και ευκαιριών για τον Παναθηναϊκό, ήρθε ο Χρήστος Δώνης, λίγο πριν από τη συμπλήρωση των 90’ για να συνδυαστεί ωραία με τον Κλωναρίδη και να διαμορφώσει το τελικό 0-4.

Νίκη, λοιπόν, και ωραίο ποδόσφαιρο. Ωριμότητα και σωστή αντίδραση μετά το «χαστούκι» από τον Ατρόμητο. Ζητούμενο, πλέον, για τον Παναθηναϊκό, η διάρκεια…

Σε ό, τι αφορά τις ατομικές επιδόσεις, δύσκολα θα βρει κάποιος υστερήσαντα. Κορυφαίοι, δίχως αμφιβολία, οι Ζέκα, Λαγός και Κλωναρίδης.

Όταν μετά από περίπου μισή ώρα αγώνα ο Κλωναρίδης έβρισκε δίχτυα και άνοιγε το σκορ, φάνηκε η έλλειψη ενός «plan b», αφού οι Βοιωτοί έμειναν το ίδιο παθητικοί, περίμεναν τον Παναθηναϊκό, τον άφηναν να κρατά μπάλα και να φτιάχνει παιχνίδι, ελπίζοντας πως η απουσία ενός κλασικού φορ θα αποτελούσε εγγύηση πως δεν θα δέχονταν γκολ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Στρατηλάτης, Πουλόπουλος, Γεωργίου, Μάγκας (46’ Νικολακάκης), Λυκογιάννης, Πετράτσι (72’ Μπούστο), Κονέ, Μάρτινς, Ορτέγκα, Καπό, Μάντζιος.

Στον πάγκο: Τσιντώτας, Σανγκινέτι, Λυκογιάννης, Σκέμπης, Λαμπρόπουλος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κοτσόλης, Σπυρόπουλος (83’ Ρισβάνης), Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Νάνο, Μέντες, Λαγός, Αμπέντ (86′ Χουχούμης), Ζέκα, Καρέλης (72’ Δώνης), Κλωναρίδης.

Στον πάγκο: Καπίνο, Ντίνας, Ατζαγκούν, Μπαλμπόα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...