ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Συνεχώς καλύτερος …»

Ο Ρόκο Λένι Ούκιτς δήλωσε ότι θέλει να βελτιώνεται συνεχώς και μίλησε για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

«Συνεχώς καλύτερος …»

Αρχικά ο γκάρντ του Παναθηναϊκού ανέφερε :

“Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι γι’ αμφότερες τις αναμετρήσεις. Η εβδομάδα είναι δύσκολη, ίσως να μην καταφέρουμε να είμαστε στην απαιτούμενη φόρμα. Θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε. Η αναμέτρηση απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ μπορεί να επηρεάσει την ψυχολογία μας. Η εμφάνισή μας στην εκτός έδρας νίκη επί της Λοκομοτίβ Κούμπαν ίσως είναι η καλύτερή μας έως τώρα. Είναι νωρίς να πούμε πως ήταν η απαρχή μίας καλύτερης συνέχειας, αλλά θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε αναλόγως. Έχω κάνει 1-2 καλές εμφανίσεις τον τελευταίο καιρό. Αισθάνομαι καλύτερα (σ.σ. πρόβλημα και στους δύο αχίλλειους τένοντές του), έστω κι αν γνωρίζω πως ακόμα δε βρίσκομαι στο 100%. Σίγουρα είμαι καλύτερα, θα κοιτάξω να ανεβάσω κι άλλον τον ρυθμό”.

Για το παιχνίδι με τη Μακάμπι είπε : “Η Μακάμπι είναι μία ομάδα με πλούσια ιστορία, αλλά εμάς μας ενδιαφέρει τι κάνει τώρα. Στον πρώτο γύρο στο Ισραήλ ίσως πραγματοποιήσαμε τη χειρότερη εμφάνισή μας μέχρι σήμερα. Τώρα πρέπει να αγωνιστούμε καλύτερα”.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 51.883 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...