ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Θέλουμε να βελτιωνόμαστε…»

Ο Αργύρης Πεδουλάκης τόνισε τη μεγάλη σημασία του ρυθμού του παιχνιδιού με τη Μακάμπι, ενώ έθιξε το πρόβλημα της κάλυψης των κενών στα γκάρντ, λόγω των τραυματισμών

«Θέλουμε να βελτιωνόμαστε…»

Ο προπονητής των πρασίνων αναφέρθηκε αρχικά, στη συνέντευξη Τύπου, στο αυριανό  παιχνίδι με την Μακάμπι :

«Αύριο έχουμε ένα παιχνίδι με τη Μακάμπι. Μεγάλη προϊστορία κι αυτό από μόνο του το κάνει κι ενδιαφέρον. Κλείνει η α’ φάση. Αυτό που θέλουμε είναι να βελτιωνόμαστε, να κοιτάξουμε τους χρόνους γιατί θα έχουμε ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι σε 4 μέρες. Τρέχει πολύ η Μακάμπι. Θα είναι πολύ σημαντικός ο ρυθμός του παιχνιδιού. Προσπαθεί να μπερδέψει τους αντιπάλους. Γνωριζόμαστε κι εμείς καλά. Περιμένουμε αύριο να δούμε πως θα είμαστε».

Σε ερώτηση που του έγινε για την διαφορά ημέρας των αγώνων παρά την κρισιμότητα τους τόνισε:  «Η Ευρωλίγκα θα πρέπει να το δει από μόνη της, εγώ είμαι τεχνικός δεν μπορώ να πω κάτι άλλο».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 43.298 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος σχολίασε  την απουσία του Ούκιτς και τα προβλήματα στους γκάρντ : «Ο Ρόκο ήταν απών στο α’ γύρο. Είναι πολύ σημαντικός. Κάνει δεύτερες δουλειές στην άμυνα και την επίθεση. Ακόμα δεν είμαστε εκεί που πρέπει να είμαστε στον αμυντικό τομέα. Προετοιμάζουμε τους δύο νέους παίκτες στον τομέα της δημιουργίας. Ο Νίκος το προσπάθησε, το ίδιο και ο Βλάντο. Δεν είναι εύκολο. Ο Δημήτρης έχει και την ποιότητα και ικανότητα να το κάνει. Στον α’ γύρο είχαμε πολλά προβλήματα και πολλά ταξίδια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...