ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ζητούμενο η διάρκεια

Η χθεσινή νίκη με 4-0 επί του Λεβαδειακού σκορπάει χαμόγελα στον Παναθηναϊκό, αλλά άπαντες στo «πράσινο στρατόπεδο» τονίζουν μόνο μια λέξη: «Διάρκεια»!

Ζητούμενο η διάρκεια

Αυτό, άλλωστε, είναι που λείπει από το «τριφύλλι». Η βελτίωση, όπως έχει τονιστεί ξανά, ειδικά στον μεσοεπιθετικό τομέα είναι ξεκάθαρη. Ωστόσο, κάτι τα αμυντικά λάθη, κάτι η έλλειψη συγκέντρωσης σε διαστήματα αναμετρήσεων, έχουν στερήσει από το «τριφύλλι» το «χτίσιμο» ενός σερί νικών, κάτι που θα είναι πολύ σημαντικό για διαφορετικούς λόγους.

Μέγας στόχος, λοιπόν, από εδώ και στο εξής, η σταθερότητα, προκειμένου η ομάδα να αποκτήσει χαρακτήρα και φυσικά να μειώνει όλο και περισσότερο τη διαφορά από τη δεύτερη θέση.

Χωρίς Λαγό, Μπαϊράμι

Ο Τάσος Λαγός, λόγω της αποβολής του στο χθεσινό ματς, και ο Γιώργος Κουτρουμπής που έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του στο συγκεκριμένο ματς θα λείψουν από τον Παναθηναϊκό στο ματς της Κυριακής με τη Skoda Ξάνθη στη Λεωφόρο (19:30). Επίσης, θα λείψουν και πάλι ο τραυματίας Μάρκους Μπεργκ και ο ανέτοιμος Εμίρ Μπαϊράμι.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 103.403 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...