ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Απίστευτη ταλαιπωρία για τον κόσμο

Ιδιαίτερα ενοχλημένοι είναι στον Παναθηναϊκό με τη στάση της αστυνομίας στο χθεσινό παιχνίδι στη Λιβαδειά. Δεν είναι, άλλωστε, η πρώτη φορά, που στο συγκεκριμένο γήπεδο γίνονται αυτά.

Απίστευτη ταλαιπωρία για τον κόσμο

Ο κόσμος του «τριφυλλιού» που παρακολούθησε από κοντά το ματς πέρασε απίστευτη ταλαιπωρία, με προκλητική συμπεριφορά από τα όργανα της τάξεως και εξονυχιστικό έλεγχο που σε… έβγαζε από τα ρούχα σου κυριολεκτικά και μεταφορικά. Μέτρα που ουδεμία σχέση έχουν με αυτά που απολαμβάνουν οπαδοί άλλων ομάδων…

Φυσικά, κανείς από τον Παναθηναϊκό δεν ζητάει να μη γίνεται έλεγχος, όπως τονίζουν οι άνθρωποι της ομάδας, αλλά να μην υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά και να μην εξαντλείται η αυστηρότητα στους οπαδούς του «τριφυλλιού».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.