ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χωρίς Αναστασίου με Ξάνθη!

Η επιτροπή εφέσεων δέχθηκε την έφεση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, Παναγιώτη Καρρά, κάτι που σημαίνει ότι ο Ελληνας προπονητής τιμωρείται με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους γα 10 μέρες.

Χωρίς Αναστασίου με Ξάνθη!

Αυτό σημαίνει ότι στον αγώνα με τη Σκόντα Ξάνθη θα κοουτσάρουν οι Στιβ Ρούτερ και Γιάννης Βονόρτας. Ο προπονητής του «τριφυλλιού» κατηγορήθηκε για εξύβριση στον διαιτητή του ματς Απόλλων Σμύρνης – Παναθηναϊκός.

Παράλληλα, ο Αναστασίου θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο 1.500 ευρώ, ενώ η ΠΑΕ Παναθηναϊκός άλλα 1.000 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

“Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΡΡΑ κατά της  υπ΄αριθμ. 290/5-12-2013 απόφασης της ΠΕ/SUPER LEAGUE, της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και του προπονητή Ι. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει στην ουσία  την υπόθεση. Δέχεται ότι οι εφεσίβλητοι τέλεσαν τα αποδιδόμενα σ΄αυτούς πειθαρχικά παραπτώματα αποτελούντα κατ΄ ορθό νομικό χαρακτήρα εξύβριση από αξιωματούχο και επιβάλλει στον Ι. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δέκα (10) ημέρες και  χρηματική ποινή χιλίων πεντακοσίων (1.500) ευρώ και στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ χρηματική ποινή χιλίων (1000) ευρώ”.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.214 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...