ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Νίκη για Πανιώνιο, με κάλυψη ο Άρης

Με δύο αγώνες ολοκληρώνεται η 16η εμβόλιμη αγωνιστική της Σούπερλιγκ. Ο Άρης υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης και ο Πανιώνιος τη Βέροια. Κατά τα άλλα το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων αγώνες για το Κύπελλο Ισπανίας, Τουρκίας και Ολλανδίας, ενώ στο Μπάσκετ πέφτει σήμερα η αυλαία της φάσης των ομίλων της Euroleague με τον Ολυμπιακό να αγωνίζεται στην Πολωνία κόντρα στη Ζιελόνα Γκόρα και τον Παναθηναϊκός να υποδέχεται τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Νίκη για Πανιώνιο, με κάλυψη ο Άρης

Δυνατά με τους Άσσους του Πανιωνίου και του Άρη

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά στοιχήματος με τα δύο δυνατά παιχνίδι της ημέρας που είναι ο «Άσσος» του Πανιωνίου κόντρα στη Βέροια σε απόδοση 2.15 και ο «Άσσος» Draw No Bet του Άρη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης σε απόδοση 2.88. Σε 7 εντός έδρας παιχνίδια με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Άρης έχει ηττηθεί στο γήπεδο μόλις μια φορά. Συνολικά έχασε δύο παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένου και του αγώνα του Απρίλη του 2012, που διακόπηκε εις βάρος του. Μόλις μια εκτός έδρας νίκη μετράει φέτος ο Αστέρας Τρίπολης, που ηττήθηκε στα 3/5 τελευταία ματς μακριά από το γήπεδο του. Εν μέσω ραγδαίων διοικητικών εξελίξεων, ο Άρης δίνει σήμερα ένα από τα κρισιμότερα παιχνίδια της σεζόν. Ο Λάμπρος Σκόρδας ετοιμάζεται για την τρίτη του θητεία στην προεδρία της ΠΑΕ Άρης, καθώς χθες ορίστηκε από την Κοινωνία Μελών Άρη ως η νέα διοίκηση, έπειτα από την παραίτηση του Δημήτρη Ηλιάδη. «Δεν υπόσχομαι τίποτα, δεν μπορώ να εγγυηθώ τίποτα, μόνο ότι θα παλέψω. Αυτή τη στιγμή ο Άρης είναι υποβιβασμένος», είπε ο Σκόρδας, που είχε αναλάβει σε μια δύσκολη στιγμή και πέρυσι τον Μάρτιο, όταν βοήθησε τους κίτρινους να σώσουν την κατηγορία.

Περνάμε στον αγώνα του Πανιωνίου, όπου επιλέγουμε τον «Άσσο». Αήττητος εντός έδρας ο Πανιώνιος στη συνολική προϊστορία του με τη Βέροια. Μετράει 2 νίκες και 3 ισοπαλίες. Από την άλλη πλευρά η Βέροια παραμένει φέτος χωρίς εκτός έδρας νίκη καθώς έχασε τα 4/7 παιχνίδια. Με τον Κώστα Παναγόπουλο να ξεκινά τη δεύτερη θητεία του στον πάγκο του, ο Πανιώνιος υποδέχεται σήμερα τη Βέροια σ’ ένα «must win» παιχνίδι. Ο Έλληνας τεχνικός επιστρέφει στους κυανέρυθρους έπειτα από την εκτός έδρας ήττα της Κυριακής από τον Αστέρα Τρίπολης, που κόστισε στον Νίκο Παντέλη τη δουλειά του. «Ίσως έψαχναν για κάτι άλλο. Γενικά, όμως, έχω ήσυχη τη συνείδησή μου. Ήταν μεγάλη ευκαιρία και τιμή για μένα να είμαι προπονητής του Πανιωνίου. Το μεγαλύτερο προσόν που πρέπει να έχεις ένας άνθρωπος είναι η αξιοπρέπεια. Ξέρω 100% τι έχει συμβεί, αλλά δεν θέλω να το δημοσιοποιήσω», είπε ο τελευταίος, αφήνοντας αιχμές για το σκεπτικό της απομάκρυνσης του. Παρών από σήμερα ο Παναγόπουλος, που μέχρι πριν από λίγο καιρό καθόταν στον πάγκο της Λάρισας, αλλά αιφνιδίως, αποχαιρέτησε στα μέσα Νοεμβρίου. «Οι περισσότεροι με ξέρετε. Όσοι δεν με ξέρετε θα με μάθετε μέσα σε μία βδομάδα. Τ’ αφήνουμε όλα πίσω και κοιτάζουμε μπροστά. Έχουμε δύσκολο δρόμο», είπε ο Έλληνας τεχνικός στους παίκτες του. Επιστρέφουν οι Κούρντι (ΑΜ 14/0), Καμπάνταης (ΕΠ 11/1) και Καλτσάς (ΜΕ 10/0).

Δεν ζορίζονται ΠΑΟ-ΟΣΦΠ, Over στην Βαρκελώνη

Περνάμε στο Μπάσκετ και στα Προγνωστικά Euroleague όπου σήμερα πέφτει η αυλαία της φάσης των ομίλων. Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται με στόχο τη διατήρηση του αήττητου σερί και φιλοξενείται στην Πολωνία από τη Ζιελόνα Γκόρα, ενώ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Μακάμπι. Στοιχηματικά θα μας απασχολήσουν τα δύο παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, καθώς κρατάμε το +6.5 της Ζιελόνα Γκόρα και το Over 148.5 στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ αμφότερα σε απόδοση 1.90. Το παιχνίδι στην Πολωνία είναι αδιάφορο βαθμολογικά όσον αφορά την Ευρωλίγκα. Μοναδικός στόχος του Ολυμπιακού να συνεχίσει το σερί του και να πάει με καλή ψυχολογία για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου για τον ημιτελικό κυπέλλου. Από την άλλη η Ζιελόνα εκτός από το λογικό, που είναι μια καλή εμφάνιση απέναντι στον πρωταθλητή Ευρώπης μπροστά στο κοινό της, υπάρχει και ένα κίνητρο που θα μετρήσει στο μέλλον της αυτή την φορά στο Eurocup. Αν η Ζιελόνα ηττηθεί τότε θα πάει σε όμιλο του Eurocup με Ούνιξ, Βαλένθια και Οστάνδη δηλαδή η αποτυχία δεδομένη. Αντίθετα στην περίπτωση που κάνει την έκπληξη και νικήσει, σε συνδυασμό με ήττα της Σιένα δυο ώρες μετά, θα πάει σε όμιλο με Κίμκι, Μακάμπι Χάιφα και Νύμπουρκ κάτι που σημαίνει ότι θα έχει μεγάλες πιθανότητες για πρόκριση και συνέχεια στο ευρωπαϊκό ταξίδι. Με το δεδομένο ότι ο αγώνας της Ζιελόνα είναι δυο ώρες νωρίτερα μπορεί να το παλέψει και ένα μικρό ποντάρισμα στο +6.5 των γηπεδούχων έχει αξία. Ζιελόνα Γκόρα +6.5. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε στο τελευταίο ματς της φάσης των ομίλων, τη Μακάμπι αλλά το μυαλό όλων είναι στον ημιτελικό της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό στο ίδιο γήπεδο. Με δεδομένο ότι μία νίκη στο κύπελλο θα εξαφανίσει τα «μαύρα σύννεφα» πάνω από τον πρωταθλητή Ελλάδας (και από τον Πεδουλάκη περισσότερο) δεν θα δώσει την πρέπουσα σημασία απόψε εναντίον της Μακάμπι. Για διπλό δεν το συζητάμε γιατί η Μακάμπι είναι ή τους ύψους ή τους βάθους και γενικά δεν αρέσει σαν ομάδα. Όμως επιλογή που προκύπτει είναι το Over 148.5. Ο Πεδουλάκης δεν θα ζορίσει τους παίχτες του ενόψει του μεγάλου αγώνα της Δευτέρας και θα τρέξει με πολλά τρίποντα. Από την άλλη η Μακάμπι είναι ομάδα που πάντα τρέχει και απόψε δεν θα έχει τον Σαν Τζέιμς ο οποίος καθυστερεί λίγο το ρυθμό. Οπότε Over 148.5. Κλείνουμε με το Over 151.5 στον αγώνα Μπαρτσελόνα – Μουντιβέλνικ σε απόδοση 1.90. Ο αγώνας είναι εντελώς αδιάφορος αφού η Μπαρτσελόνα έχει προκριθεί και η Μπουντιβέλνικ περιμένει πια την έναρξη του TOP-32 του Eurocup. Στον πρώτο γύρο οι δυο ομάδες έπαιξαν σε έναν φρενήρη ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο (48-46) και μετά η Μπαρτσελόνα έσφιξε άμυνα για να μην βρεθεί προ εκπλήξεως και νίκησε 84-74. Το ζεύγος είναι κατάλληλο για γρήγορο ρυθμό και η Μπουντεβέλνικ έχει ανεβάσει στροφές στο παιχνίδι της με την προσθήκη του Κουκ. Η Μπαρτσελόνα είναι πάντα ισχυρή και με πιο επιθετική νοοτροπία από τις προηγούμενες σεζόν. Πάμε για μεγάλο σκορ και επιλογή αποτελεί το Over 151.5.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων που βρίσκονται στο Κουπόνι Στοιχήματος και δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula 1

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE