ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Να συνεχίσουμε έτσι»!

Συγχαρητήρια για την χθεσινή εμφάνιση μοίρασε ο Γιάννης Αναστασίου στη σημερινή προπόνηση και προέτρεψε τους παίκτες του να παρουσιαστούν το ίδιο καλοί και απέναντι στην Ξάνθη.

«Να συνεχίσουμε έτσι»!

Ο τεχνικός του τριφυλλιού συγκέντρωσε για λίγη ώρα τους «πράσινους» και θέλησε να τους εκφράσει την χαρά του, τόσο για το ευρύ 4-0 απέναντι στον Λεβαδειακό, όσο κυρίως για την εμφάνιση και την νοοτροπία που έδειξαν.

Έτσι, αφού μοίρασε αρχικά μπράβο, στη συνέχεια τους τόνισε πως πρέπει να παραμείνουν σε αυτό το επίπεδο και να εμφανίστουν το ίδιο καλοί και στο τελευταίο παιχνίδια για το 2013 με την Ξάνθη.

«Συγχαρητήρια για τη νίκη και την εμφάνιση… Αυτό είναι το πρόσωπο που πρέπει και θέλουμε να παρουσιάζουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο καλά, έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι τη Κυριακή με τη Ξάνθη που πρέπει να παρουσιαστούμε το ίδιο καλοί και να το κερδίσουμε».

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.282 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.