ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

«Αντίπαλος ο κακός εαυτός μας»

Την κακή ψυχολογία... φοβάται ο Γιάννης Καλμαζίδης ενόψει του παιχνιδιού με τον Άρη, με τον τεχνικό του Παναθηναϊκού να υπογραμμίζει πως το ρόστερ των πράσινων δεν είναι χειρότερο από άλλων ομάδων στην Α1.

«Αντίπαλος ο κακός εαυτός μας»

«Ο πραγματικός αντίπαλος δεν είναι ο Άρης αλλά ο κακός μας εαυτός και η βαριά ψυχολογία. Ακόμα και στο φιλικό βλέπω σφιγμένα πρόσωπα. Πρέπει να καταλάβουμε πως πρέπει να παίξουμε ελεύθερα αλλιώς δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε τίποτα.Δεν πιστεύω πως το ρόστερ μας είναι χειρότερο από τις άλλες ομάδες απλά έχουμε τη χειρότερη ψυχολογία και αυτό πρέπει να το αλλάξουμε μαζί βέβαια με ορισμένα τακτικά στοιχεία», ανέφερε ο κόουτς του τριφυλλιού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.