ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Νίκη και βλέπει…

Ο Παναθηναϊκός θέλει το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:45, ΔΤ, LIVE: panathinaikos24.gr) για τη 10η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και στη συνέχεια στρέφει το βλέμμα του στο αυριανό ματς της Λαμποράλ με την Κουμπάν.

Νίκη και βλέπει…

Οι «πράσινοι», με νίκη «καπαρώνουν» την 3η θέση, ενώ θα έχουν πιθανότητες να τερματίσουν 2οι στον όμιλο. Από την άλλη, με ήττα, ακόμη και η 4η θέση είναι πιθανή.

Τα σενάρια στον όμιλο

Πρώτη στον Δ’ όμιλο ό,τι κι αν συμβεί είναι η Μακάμπι.  Αν η Κουμπάν νικήσει την Κούτσα, τότε το «τριφύλλι» τερματίζει τρίτο, με δεύτερους τους Ρώσους και τέταρτους τους Ισπανούς. Αυτό οδηγεί τον Παναθηναϊκό στον νέο ΣΤ’ όμιλο, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα βρει απέναντί του τον Ολυμπιακό…

Σε περίπτωση νίκης του Παναθηναϊκού, και νίκης της Λαμποράλ Κούτσα μέχρι 56 πόντους οι «πράσινοι» τερματίζουν δεύτεροι και θα είναι στον όμιλο με τους «ερυθρόλευκους».  Αν η Λαμποράλ νικήσει με πάνω από τρεις πόντους θα είναι αυτή τρίτη και η Κουμπάν τέταρτη, με νίκη με λιγότερους από τρεις πόντους όμως τρίτοι θα είναι οι Ρώσοι και τέταρτοι οι Ισπανοί.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 43.695 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αν ο εξάστερος ηττηθεί από τη Μακάμπι και η Λαμποράλ νικήσει με τουλάχιστον δύο πόντους, τότε δεύτεροι θα είναι οι Βάσκοι, τρίτη η Κουμπάν και τέταρτος ο Παναθηναϊκός που σημαίνει πως και πάλι τοποθετείται στον Ε’ όμιλο, αυτόν του Ολυμπιακού. Αν η Κούτσα νικήσει με έναν πόντο, δεν αλλάζει τα πράγματα για τους «πράσινους».

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες, Γιόνας Ματσιούλις και Νίκο Παππά. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης είναι καλά, μετά τις ενοχλήσεις που είχε στον ώμο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...