ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οργή, αλλά όχι έκπληξη…

Οργισμένοι στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μα δίχως να εκπλήσσονται, υποδέχτηκαν την απόφαση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, κ. Καρρά να εφεσιβάλλει την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της Super League και να τιμωρηθεί ο Αναστασίου.

Οργή, αλλά όχι έκπληξη…

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δεν θα μπορεί να εισέλθει στους αγωνιστικούς χώρους για 10 μέρες, κατηγορούμενος γα εξύβριση στον ρέφερι της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Απόλλωνα.  Θυμίζουμε ότι αρχικά η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας είχε τιμωρήσει με απλή επίπληξη τον τεχνικό της ομάδας.  Αρα, λοιπόν, έχουμε αύξηση ποινής στον Αναστασίου, ο οποίος δεν θα κοουτσάρει στο ματς με τη Σκόντα Ξάνθη.

«Ενώ τα στοιχεία που υπήρχαν δεν δικαιολογούσαν ποινή μεγαλύτερη της επίπληξης που είχε αρχικά επιβληθεί, ο κ. Καρράς, του οποίου η ευαισθησία για μια ακόμα φορά εξαντλείται σε θέμα που αφορά τον Παναθηναϊκό, έσπευσε να ασκήσει έφεση! Πλέον, νομιμοποιείται κανείς να πιστεύει ότι ο Ποδοσφαιρικός Eισαγγελέας υπάρχει για να τιμωρεί τον Παναθηναϊκό ή να «διορθώνει» προς το αυστηρότερο όποια τυχόν απόφαση πιστεύει ότι τον αθωώνει», σχολίαζαν χαρακτηριστικά στην «πράσινη» ΠΑΕ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...