ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γιάνκοβιτς: «Πρέπει να σοβαρευτούμε»

Την ανάγκη για βελτίωση τόνισε ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, που ξεκαθάρισε πως ο Παναθηναϊκός παίξει όπως μπορεί δεν θα έχει πρόβλημα με κανέναν.

Γιάνκοβιτς: «Πρέπει να σοβαρευτούμε»

«Είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα. Πρέπει να σοβαρευτούμε. Είχαμε και πολλούς τραυματισμούς, δεν κάναμε προπονήσεις όλοι μαζί, αλλά αυτά πρέπει να τα βάλουμε στην άκρη. Αργά ή γρήγορα θα αντιμετωπίζαμε δυνατές ομάδες. Αν η φόρμα μας είναι καλή κι εμείς είμαστε όπως πρέπει, δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Όσο για τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, τόνισε: «Είναι πολύ σημαντικό τη Δευτέρα να είμαστε έτοιμοι. Θέλουμε να ξεχάσουμε αυτή την εμφάνιση, να δούμε τα λάθη μας και πιστεύω τη Δευτέρα θα είμαστε πιο έτοιμοι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.