ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Η χειρότερη εμφάνιση»

Ως τη χειρότερη φετινή εμφάνιση χαρακτήρισε αυτήν απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Αργύρης Πεδουλάκης, που όπως είναι φυσικό δεν είχε ιδιαίτερη όρεξη για πολλά λόγια.

«Η χειρότερη εμφάνιση»

«Θεωρώ ότι ήμασταν πολύ κακοί. Ήταν το χειρότερο παιχνίδι που έχουμε κάνει. Ήμασταν πάρα πολύ νευρικοί. Προσπαθούσαμε με μία πάσα να τελειώσουμε τις επιθέσεις. Όταν ξέφυγαν δεν είχαμε καθαρό μυαλό στο πρώτο ημίχρονο. Ήταν γενικά μια πολύ κακή βραδιά και αμυντικά αλλά ιδιαίτερα επιθετικά. Ήταν η χειρότερη επιθετική μας βραδιά», τόνισε ο προπονητής του τριφυλλιού και συνέχισε:

«Νομίζω ότι το πιο σημαντικό είναι ότι έχουμε κάποια αρνητικά αποτελέσματα. Προσπαθούμε να πάμε ατομικά λόγω επιθυμίας κι αυτό θα το πληρώσεις. Όταν δεν λειτουργείς ομαδικά θα το πληρώσεις», κατέληξε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.