ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπράμος: «Αργήσαμε να ξυπνήσουμε»

Στην… αργοπορία του Παναθηναϊκού να μπει στο παιχνίδι στάθηκε ο Μάικ Μπράμος, μετά την ήττα από τη Μακάμπι.

Μπράμος: «Αργήσαμε να ξυπνήσουμε»

«Πάντα θέλουμε να νικάμε αλλά δεν το κάναμε. Αργήσαμε να ξυπνήσουμε στο παιχνίδι και στη συνέχεια δεν μπορέσαμε να ανατρέψουμε την κατάσταση», ήταν το σχόλιο του για το παιχνίδι.

«Όχι, δεν σκεφτόμασταν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Το κάθε παιχνίδι εμείς το βλέπουμε διαφορετικά. Θα το κοιτάξουμε τώρα που ήρθε η ώρα και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για το ματς», ανέφερε στη συνέχεια ο Μπράμος και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Ούκιτς.

«Είναι σημαντικό… Είναι ένας από τους πλέι-μέικερ που έχουμε στην ομάδα. Θα έχουμε προβλήματα αλλά θα πρέπει εμείς που θα παίξουμε να δουλέψουμε πιο σκληρά αν απουσιάζει για να μπορέσουμε να βρούμε τις λύσεις αυτές στο παρκέ. Πρέπει να διορθώσουμε κάποια σημεία και να δουλέψουμε στις προπονήσεις για να βελτιωθούμε στα σημεία που πρέπει».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.052 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.