ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Χτυπάει» Εθνική ο Κλωναρίδης!

Στο... μάτι του Φερνάντο Σάντος έχει μπει για την Εθνική ο Βίκτωρας Κλωναρίδης, που για να παίξει θα χρειαστεί πρώτα να εξασφαλίσει ελληνική υπηκοότητα. Κάτι που δεν είναι δύσκολο...

«Χτυπάει» Εθνική ο Κλωναρίδης!

Ο παίκτης του Παναθηναϊκού πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις, ο Πορτογάλος τεχνικός ξέρει να δίνει ευκαιρίες σε νέους παίκτες και σύμφωνα με την «Sportday», έχει σχηματίσει εξαιρετική εικόνα για τον Κλωναρίδη και φαίνεται πως τον έχει στα πλάνα του για το προσεχές μέλλον.

Βέβαια, ο 21χρονος άσος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής με την «γαλανόλευκη» αυτή τη στιγμή. Κι αυτό διότι έχει βέλγικη υπηκοότητα, μιας έχει αγωνιστεί και στις ελπίδες της χώρας, κάτι που, όμως, δεν του στερεί το δικαίωμα να συμμετάσχει σε άλλο συγκρότημα Ανδρών.

Η ΕΠΟ εμφανίζεται έτοιμη να «τρέξει» άμεσα την υπόθεση και να μπορέσει ο Κλωναρίδης να φορέσει την φανέλα της Ελλάδας. Για να πάρει την ελληνική υπηκοότητα δεν θα είναι δύσκολο, διότι ο πατέρας του είναι Έλληνας, ενώ και ο ίδιος έχει χρόνια στην χώρα μας –παρά το γεγονός πως γεννήθηκε στο Κονγκό- αφού στο παρελθόν αγωνιζόταν στην ΑΕΚ.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.223 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συν τοις άλλοις, ο Κλωναρίδης είναι θετικός στο να αγωνιστεί τελικά με την Εθνική, διότι πέραν των άλλων, έχει καταλάβει πως μια κλήση στην εθνική Βελγίου είναι δύσκολη υπόθεση, λόγω και των παικτών τοπ επιπέδου που υπάρχουν στους «κόκκινους διαβόλους».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.