ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Ας ζητήσει και δανεικά χρήματα»

Μέσω κύκλων ο Παναθηναϊκός απάντησε με καυστικό τρόπο στον Λεβαδειακό και τον Γιάννη Κομποτή, σχετικά με την ανακοίνωση που εξέδωσε για τους οπαδούς του τριφυλλιού.

«Ας ζητήσει και δανεικά χρήματα»

Την Πέμπτη, οι Βοιωτοί έβγαλαν ανακοίνωση, στην οποία έκαναν λόγο για… ντου των φίλων του Παναθηναϊκού κατά την είσοδό τους, δίχως να πληρώσουν εισιτήριο για το παιχνίδι. Φυσικά, η πράσινη ΠΑΕ δεν την άφησε ασχολίαστη  και μέσω κύκλων “επιτέθηκε” στον ιδιοκτήτη του Λεβαδειακού.

«Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Λεβαδειακός για τους οπαδούς μας, που υποχρεώθηκαν να πληρώσουν 20 ευρώ για να δουν την ομάδα τους στο συγκεκριμένο γήπεδο. Καταρχήν το όποιο ‘θέμα εισόδου’ δεν μπορεί να αφορά τον φιλοξενούμενο Παναθηναϊκό, από τη στιγμή κιόλας που έχουμε παράπονα με τον έλεγχο, τη στάση και την συμπεριφορά της Αστυνομίας σε σχέση με όσα ισχύουν σε αντίστοιχες περιπτώσεις άλλων ομάδων. Αν πάντως ο γνωστός και μη εξαιρετέος στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου κ. Κομπότης πιστεύει ότι πέρα από τα τέσσερα γκολ που δέχτηκε η ομάδα του, ζημιώθηκε και οικονομικά, τότε μπορεί εκτός από παίκτες να ζητήσει από τους επί χρόνια καλούς του φίλους και δανεικά χρήματα ώστε να καλύψει τη ζημιά. Άλλωστε, είναι της μόδας τελευταία…», σχολίαζαν σχετικά απ’ την πράσινη ΠΑΕ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ