ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Απαγόρευση μεταγραφών στο βόλεϊ!

Λόγω της οφειλής στον Στάθη Ντονά, το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο αποφάσισε την απαγόρευση μεταγραφών στο τμήμα βόλεϊ.

Απαγόρευση μεταγραφών στο βόλεϊ!

Η διοίκηση των «πράσινων» δεν κατάφερε να τα βρει με τον πρώην παίκτη, με αποτέλεσμα ο νυν άσος της Παναχαϊκής να κάνει αίτηση εκτέλεσης της τελεσίδικης απόφασης των 52.000 ευρώ που του χρωστά το τριφύλλι.

Η ανακοίνωση:

Το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ (ΜΠΟ/ΕΣΑΠ) μετά την εξέταση της αίτησης του αθλητή Ευστάθιου Ντονά για ανεκτέλεστη τελεσίδικη απόφαση οφειλής του ΤΑΑ Παναθηναϊκός αποφάσισε:

Την απαγόρευση μεταγραφών από το ΤΑΑ Παναθηναϊκός για όσο χρόνο παραμένει ανεκτέλεστη η τελεσίδικη απόφαση υπ/αριθμόν 23/2013 της Πρωτοβάθμιας ΕΕΟΔΑΠ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...