ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η τριάδα του ημιτελικού!

Οι Αναστόπουλος, Σχινάς, Τανατζής κληρώθηκαν να σφυρίξουν τον ημιτελικό του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ!

Η τριάδα του ημιτελικού!

Απομένουν ελάχιστες μέρες μέχρι την Δευτέρα και όπως είναι φυσικό τα πάντα στρέφονται γύρω από τον μεγάλο ημιτελικό του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, όπου κακά τα ψέμματα ο νικητής θα είναι… αγκαλιά με το τρόπαιο του Κυπέλλου.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η κλήρωση, με τους Αναστόπουλο, Σχινά και Τανατζή να είναι οι τρεις που θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ και θα σφυρίξουν το παιχνίδι.

Για την ιστορία, στον έτερο ημιτελικό ανάμεσα σε Πανιώνιο και Άρη στο Αλεξάνδρειο, το διαιτητικό τρίο θα απαρτίζεται από τους Χριστοδούλου, Γκόντα και Φούφη.

Απέρριψε την Ρεάλ ο Χεζόνια!
Απέρριψε την Ρεάλ ο Χεζόνια! 88.858 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...