ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Συνάντηση Μιχαλιαρά με Δήμαρχο Αμαρουσίου

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, είχε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκoύ, Ηλίας Μιχαλαριάς, με σκοπό τη συνεργασία των δύο πλευρών για την ανάπτυξη πρωτοβουλιών σε αθλητικό επίπεδο.

Συνάντηση Μιχαλιαρά με Δήμαρχο Αμαρουσίου

Στη διάρκεια της συνάντησης εξετάστηκαν τα περιθώρια προώθησης από κοινού δραστηριοτήτων ανάμεσα στον Δήμο Αμαρουσίου και στο Σύλλογο, αρχής γενομένης από την παραχώρηση στην ομάδα υδατοσφαίρισης του Παναθηναϊκού της δυνατότητας χρήσης της δημοτικής πισίνας του αθλητικού κέντρου για την κάλυψη των προπονητικών της αναγκών.

Οι δύο πλευρές εξέφρασαν θετική διάθεση συνεργασίας και επέκτασής της και σε άλλες αθλητικές δραστηριότητες.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Νίκος Πέππας, και ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού Νίκος Δεπούντης.

Βέτο της Θύρας 13 για φιλικό της Αστυνομίας στη Λεωφόρο: «Δεν θα γίνει στο ναό μας, ας πάνε στο Ρέντη»
Βέτο της Θύρας 13 για φιλικό της Αστυνομίας στη Λεωφόρο: «Δεν θα γίνει στο ναό μας, ας πάνε στο Ρέντη» 1.028 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...