ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Στη διάθεση του ΕΣΚΑΝ οι παίκτες μας»

Με χαρά αντιμετώπισαν στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός την επιθυμία του Ολυμπιακού για έλεγχο ντόπινγκ. Άλλωστε οι «πράσινοι» ήταν οι πρώτοι που είχαν θέσει επί τάπητος το συγκεκριμένο θέμα...

«Στη διάθεση του ΕΣΚΑΝ οι παίκτες μας»

«Χαιρόμαστε, που η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός τάσσεται υπέρ της διαφάνειας, που πρώτος υποστήριξε ο Παναθηναϊκός. Όλοι οι παίκτες μας είναι στη διάθεση του Ε.Σ.Κ.Α.Ν.», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην λιτή ανακοίνωση του Εξάστερου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ