ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

«Αυτοκτονία»…

Απόλυτη ψυχρολουσία για τους Νέους του Παναθηναϊκού που αν και προηγήθηκαν με δύο γκολ του ΟΦΗ στο Κορωπί, εν τέλει ηττήθηκαν 3-2 στις καθυστερήσεις για το πρωτάθλημα.

«Αυτοκτονία»...

Το πρώτο μέρος δεν έκρυβε ιδιαίτερες συγκινήσεις. Ωστόσο, ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για το τριφύλλι, όταν στο 42’ ο Αναστασόπουλος έκανε το γύρισμα στην περιοχή του ΟΦΗ, με τον Χαλκιαδάκη να πιάνει το σουτ και να κάνει το 1-0!

Κι όπως τέλειωσε το πρώτο 45λεπτο, εξίσου εντυπωσιακά ξεκίνησε και το δεύτερο. Ο Νιούμαν –που ότι είχε περάσει σαν αλλαγή- βγήκε τετ-α-τετ με τον γκολκίπερ των Κρητικών και στο 50’ διπλασίασε τα τέρματα των «πράσινων». Και στη συνέχεια ήρθε το… blackout!

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 59’ με τον Ροβύθη, ενώ στο 72’ ισοφάρισαν με τον Μανιδάκη που βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Παναθηναϊκού και πλάσαρε τον Γκέκα. Κι αφού ο Μπαλμπόα δεν σκόραρε είτε στο τετ που είχε, είτε στο δοκάρι προς το τέλος, ήρθε ο Ροβύθης ξανά στις καθυστερήσεις να κάνει το 3-2 υπέρ του ΟΦΗ για την απόλυτη ανατροπή…

Έτσι, οι Νέοι παραμένουν στη δεύτερη θέση με 27 βαθμούς, όσους κι ο Ολυμπιακός, ενώ είναι στο -6 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ που έχει 33 με ένα ματς περισσότερο.

Παναθηναϊκός: Γκέκας, Αναστασόπουλος, Μυρθιανός, Αγγελόπουλος Β., Τζανουλίνος, Δώνης (46′ Ξηρός), Χαλκιαδάκης (46′ Νιούμαν), Μαλντίν, Μπαλμπόα, Γιαννιτσάνης (74′ Κουσίδης), Σταματάκης.

ΟΦΗ: Γιαγκιόζης, Μπολάκης, Μπαμπουλάκης, Λογοθέτης, Χύζι, Γκαιτάν, Μανιδάκης, Βιτώρος (61′ Μπάμπης), Μαραθιανός (61′ Χρηστάκης), Βλαχάκης, Ροβύθης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ