«Ας ζητήσει και δανεικά χρήματα»

Panathinaikos24 Team
20.12.2013 | 10:01
«Ας ζητήσει και δανεικά χρήματα» | Panathinaikos24.gr

Μέσω κύκλων ο Παναθηναϊκός απάντησε με καυστικό τρόπο στον Λεβαδειακό και τον Γιάννη Κομποτή, σχετικά με την ανακοίνωση που εξέδωσε για τους οπαδούς του τριφυλλιού.

Την Πέμπτη, οι Βοιωτοί έβγαλαν ανακοίνωση, στην οποία έκαναν λόγο για… ντου των φίλων του Παναθηναϊκού κατά την είσοδό τους, δίχως να πληρώσουν εισιτήριο για το παιχνίδι. Φυσικά, η πράσινη ΠΑΕ δεν την άφησε ασχολίαστη  και μέσω κύκλων «επιτέθηκε» στον ιδιοκτήτη του Λεβαδειακού.

«Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Λεβαδειακός για τους οπαδούς μας, που υποχρεώθηκαν να πληρώσουν 20 ευρώ για να δουν την ομάδα τους στο συγκεκριμένο γήπεδο. Καταρχήν το όποιο ‘θέμα εισόδου’ δεν μπορεί να αφορά τον φιλοξενούμενο Παναθηναϊκό, από τη στιγμή κιόλας που έχουμε παράπονα με τον έλεγχο, τη στάση και την συμπεριφορά της Αστυνομίας σε σχέση με όσα ισχύουν σε αντίστοιχες περιπτώσεις άλλων ομάδων. Αν πάντως ο γνωστός και μη εξαιρετέος στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου κ. Κομπότης πιστεύει ότι πέρα από τα τέσσερα γκολ που δέχτηκε η ομάδα του, ζημιώθηκε και οικονομικά, τότε μπορεί εκτός από παίκτες να ζητήσει από τους επί χρόνια καλούς του φίλους και δανεικά χρήματα ώστε να καλύψει τη ζημιά. Άλλωστε, είναι της μόδας τελευταία…», σχολίαζαν σχετικά απ’ την πράσινη ΠΑΕ.

Ενότητες