ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Απο την κερκίδα

«Εγώ θα σ’ αγαπώ και μη σε νοιάζει»

Περίπου 8.000 φίλοι του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ και παρά την ήττα από τη Μακάμπι, χειροκρότησαν τους παίκτες του «τριφυλλιού».

«Εγώ θα σ’ αγαπώ και μη σε νοιάζει»

Το σύνθημα «εγώ θα σ’ αγαπώ και μη σε νοιάζει», ακούστηκε ξανά από τους οπαδούς της ομάδας, που παρά την πικρία και την απογοήτευση από την κακή εμφάνιση, έδειξαν ξανά τη στήριξή τους στον «εξάστερο».

Μάλιστα, προς το τέλος του παιχνιδιού όλο το γήπεδο σηκώθηκε όρθιο και ζήτησε επιτακτικά τη νίκη επί του Ολυμπιακού, στο ντέρμπι της Δευτέρας, για το Κύπελλο Ελλάδας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE