ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ο εφιάλτης συνεχίζεται…

Ο πρώτος γύρος της Α1 βόλεϊ ολοκληρώθηκε για τον Παναθηναϊκό, που γνώρισε νέα ήττα 3-0 σετ από τον Άρη και παραμένει στον πάτο, με μόλις ένα βαθμό.

Ο εφιάλτης συνεχίζεται...

Δεν μπορεί να ανακάμψει ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» γνώρισαν νέα ήττα, την 11η σε ισάριθμες αγωνιστικές, καθώς ο Άρης έφυγε με το διπλό από την Κυψέλη (3-0 σετ).

Στο πρώτο σετ οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο μέχρι το 10-10, όμως στη συνέχεια τα λάθη του τριφυλλιού έδωσαν την ευκαιρία στους Θεσσαλονικείς να ξεφύγουν με 18-13 και ουσιαστικά να κλείσουν εύκολα το σετ με το υπέρ τους 25-19. Στο δεύτερο, οι φιλοξενούμενοι συνεχίσαν στον ίδιο ρυθμό και πέρασαν μπροστά με 5-1. Οι παίκτες του Καλμαζίδη έκαναν την αντεπίθεσή τους και μείωσαν σε 15-16. Στη συνέχεια ισοφάρισαν σε 20-20, αλλά στα κρίσιμα σημεία, τα λάθη επανήλθαν και χάθηκε κι αυτό το σετ με 25-22.

Στο τρίτο και τελευταίο σετ, ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να αντιδράσει στην εκκίνησή του, όπου προηγήθηκε 6-5, όμως σιγά-σιγά κι ενώ περνούσε η ώρα άρχισε να χάνει πάλι τη δύναμή του, να μην πιστεύουν στην ανατροπή και να το χάνουν κι αυτό με 25-19…

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.129 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έτσι, το τριφύλλι παραμένει στον πάτο της Α1, με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών του υποχρεώσεων για τον πρώτο γύρο, με μόλις ένα πόντο κι ενώ ο προτελευταίος Παμβοχαϊκός είναι ήδη στους 7… Κάτι παραπάνω από δύσκολη φαίνεται η παραμονή φέτος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...