ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Ο Ζέκα σε ρυθμούς… «χόρτου»!

Ζέκα, Νάνο, Λαγός, Κοτσόλης, Πράνιτς και Κοτσόλης βρέθηκαν στο κλειστό του ΟΑΚΑ, με τον Πορτογάλο να το απολαμβάνει!

Ο Ζέκα σε ρυθμούς… «χόρτου»!

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού παρακολούθησαν από κοντά την αναμέτρηση με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και πολλές φορές το βλέμμα τους ήταν στραμμένο στην κερκίδα. Ο Λαγός κουνούσε ρυθμικά το κεφάλι του στο σύνθημα «στ’ αστέρια θέλω γήπεδο», ο Νάνο τραβούσε φωτογραφίες την κερκίδα, αλλά την παράσταση έκλεψε ο Ζέκα!

Ο αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας ήξερε, σχεδόν, όλα τα συνθήματα απ’ έξω, αλλά εκεί που τρελάθηκε ήταν όταν οι οπαδοί της ομάδας τραγουδούσαν το γνωστό «χόρτο». Ο Πορτογάλος σήκωνε τα χέρια και τραγούδησε όλο το σύνθημα για να δεχτεί τα πειράγματα των συμπαικτών του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE