ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Προχωράει του Λαγού

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι επαφές ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Τάσο Λαγό, προκειμένου οι δύο πλευρές να ανανεώσουν τη συνεργασία τους. Δεδομένη η επιθυμία.

Προχωράει του Λαγού

Το τρέχον συμβόλαιο του νεαρού άσου εκπνέει το καλοκαίρι κι εδώ και καιρό η διοίκηση έχει κάνει σαφές στον παίκτη πως θέλει να τον κρατήσει,  να «χτίσει» γύρω του και να γίνει εκ των ηγετών της ομάδας του μέλλοντος.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που ο Γιάννης Αναστασίου φέτος τον έχει ανάμεσα στους αρχηγούς και τον εμπιστεύεται. Ο παίκτης είναι χαρούμενος με την παρουσία του στο τριφύλλι και ειδικά την φετινή σεζόν που παίρνει ευκαιρίες και έχει χρόνο συμμετοχής και γι’ αυτό θέλει να παραμείνει στους «πράσινους».

Η υπόθεση αναμένεται να κλείσει θετικά στις πρώτες μέρες του νέου έτους και το νέο συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Λαγός θα έχει διάρκεια μέχρι το 2017 ή 2018.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 97.971 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...