ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Χτίζει» πάνω τους!

Ετοιμοι να προσφέρουν νέο συμβόλαιο στον Τάσο Λαγό είναι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, τη στιγμή που θα προχωρήσουν και στην επέκταση της συνεργασίας με τον Σπύρο Ρισβάνη.

«Χτίζει» πάνω τους!

Οι «πράσινοι» έχουν ως προτεραιότητα, στο πλάνο που έχουν θέση, την αξιοποίηση δικών τους παιδιών, προκειμένου να «χτίσουν» μια ομάδα που, ως επί το πλείστον, θα αποτελείται από Ελληνες ποδοσφαιριστές, νεαρούς και εξελίξιμους. Το παρελθόν, άλλωστε, έχει δείξει ότι αυτή η συνταγή έχει επιτυχία, αρκεί, φυσικά, να υπάρχει υπομονή και το «πάντρεμα» νεαρών με πιο έμπειρους να αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση.

Ο Λαγός δεσμεύεται ως το καλοκαίρι και ήδη έχουν γίνει επαφές, με την κατάληξή τους να αναμένεται μετά τις γιορτές και τον παίκτη να υπογράφει για τρία ή τέσσερα χρόνια. Σύντομα θα κληθεί για συζητήσεις και ο Ρισβάνης, παρότι έχει συμβόλαιο ως το 2016. Ανάλογες κινήσεις αναμένεται να γίνουν και για τους Αναστασόπουλο και Δώνη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...