ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Με Ρισβάνη βασικό

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός επιστρέφει στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, παίρνοντας τη θέση του τιμωρημένου Κουτρουμπή, στο ματς με τη Σκόντα Ξάνθη.

Με Ρισβάνη βασικό

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ προπονήθηκε χθες, αλλά λογικά θα μείνει στον πάγκο, καθώς έχει χάσει αρκετές προπονήσεις και δεν είναι 100% έτοιμος να αγωνιστεί. Αντί του επίσης τιμωρημένου Λαγού πιθανότατα θα παίξει ο Πράνιτς.

Κοτσόλης, Σπυρόπουλος, Νάνο, Τριανταφυλλόπουλος, Μέντες, Αμπεΐντ, Ζέκα, Κλωναρίδης και Καρέλης, θα είναι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του βασικού σχήματος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ