Ποδόσφαιρο
Με Ρισβάνη βασικό
Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός επιστρέφει στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, παίρνοντας τη θέση του τιμωρημένου Κουτρουμπή, στο ματς με τη Σκόντα Ξάνθη.
Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ προπονήθηκε χθες, αλλά λογικά θα μείνει στον πάγκο, καθώς έχει χάσει αρκετές προπονήσεις και δεν είναι 100% έτοιμος να αγωνιστεί. Αντί του επίσης τιμωρημένου Λαγού πιθανότατα θα παίξει ο Πράνιτς.
Κοτσόλης, Σπυρόπουλος, Νάνο, Τριανταφυλλόπουλος, Μέντες, Αμπεΐντ, Ζέκα, Κλωναρίδης και Καρέλης, θα είναι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του βασικού σχήματος.
RETRO STORIES
Ακολούθησε το PANATHINAIKOS24 στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Δες όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Panathinaikos24.gr
🎙️Βρες και κάνε subscribe στο Podcast του PANATHINAIKOS24 στο Spotify, στα Apple Podcasts, σε Google Podcasts και στο Castbox
loading...