ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Θλιβερός κατήφορος…»

Αμεση ήταν η απάντηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στην ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων», που έκαναν λόγο για πραξικοπηματική επιλογή των διαιτητών του ντέρμπι της Δευτέρας στο ΟΑΚΑ.

«Θλιβερός κατήφορος…»

Οι «πράσινοι» τονίζουν ότι ο Ολυμπιακός είναι σε θλιβερό κατήφορο και υπογραμμίζουν πως  επιδίδονται σε μάχη εντυπώσεων που κάνει κακό στο άθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξακολουθεί το θλιβερό της κατήφορο μετά και τη νέα κατάπτυστη ανακοίνωση που έχει ως ξεκάθαρο στόχο να δυναμιτίσει το κλίμα και να στοχοποιήσει ανθρώπους. Ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός καλούμε τις αρμόδιες Αρχές να επιληφθούν επιτέλους και να δώσουν ένα τέλος στην επικίνδυνη λογική του παραλόγου του Ολυμπιακού. Μην ξεχνάμε ότι πέραν του αγώνα Κυπέλλου της Δευτέρας σε κοντινό διάστημα υπάρχει αναμέτρηση για το πρωτάθλημα και βέβαια ακολουθούν επιπλέον δύο αγώνες για την Ευρωλίγκα. Ο φίλαθλος κόσμος έχει καταλάβει πλέον για τα καλά το ποιος θυσιάζει το άθλημα στο βωμό των εντυπώσεων, όμως όσο προβλέψιμη κι αν είναι η προπαγάνδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός, τόσο επικίνδυνη μπορεί να καταλήξει. Αναρωτιόμαστε αν η νέα τους παράκρουση θα μείνει ατιμώρητη και καλούμε την ΚΑΕ Ολυμπιακός ν’ αναλογιστεί ότι αυτό που κάνει κι επαναλαμβάνει διαρκώς δεν είναι “παιχνίδι”, αλλά σήμα κινδύνου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...