ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Καλύτεροι στον δεύτερο γύρο…»

Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος χαρακτήρισε θετική την μέχρι τώρα πορεία του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα ενώ εξέφρασε την άποψη ότι η ομάδα θα εμφανιστεί καλύτερη στον δεύτερο γύρο.

«Καλύτεροι στον δεύτερο γύρο…»

Αναλυτικά η συνέντευξη του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου στην κάμερα της NOVA: 

Αν και είχατε πολλές και σημαντικές απουσίες κόντρα στον Λεβαδειακό, πετύχαμε μια σημαντική νίκη και δείξατε ότι ενωμένοι μπορείτε να πορευτείτε καλά στο πρωτάθλημα. Τι εικόνα σου άφησε το ματς της Λιβαδειάς;

«Στη Λιβαδειά δείξαμε ότι είμαστε μια ομάδα, ανεξαρτήτως ονομάτων και παικτών. Παίζουμε όλοι για τον ίδιο σκοπό, με τον ίδιο τρόπο. Δεν κοιτάμε ποιος είναι ο αντίπαλος και ποιοι είναι στην ενδεκάδα. Απλά παίζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες του προπονητή μας». Τι άλλαξε στο παιχνίδι σας σε σχέση με το προηγούμενο ματς και είδαμε καλύτερο και πιο σοβαρό Παναθηναϊκό; «Θεωρώ ότι δεν έγινε κάποια σημαντική αλλαγή. Και στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, όπως και στον αγώνα με τον Λεβαδειακό παίξαμε το παιχνίδι μας. Απλά στη Λιβαδειά περιορίσαμε σε μεγάλο βαθμό τα λάθη και πήραμε τη νίκη».

Ακολουθεί το ματς με την Ξάνθη, λίγες ημέρες μετά τον αγώνα με τον Λεβαδειακό. Πόσο διαφορετικό είναι αυτό το παιχνίδι;

«Παίζουμε στην έδρα μας μετά από μια μεγάλη νίκη, αλλά πρέπει να είμαστε ήρεμοι, με το κεφάλι χαμηλά και να κοιτάξουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, οι οποίοι είναι σημαντικοί». Τι πρέπει να προσέξετε την Κυριακή; «Κάθε παιχνίδι, όπως λέμε πάντα, εξαρτάται από εμάς. Αν κάνουμε λιγότερα λάθη, τότε θα έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 126.167 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κάνοντας έναν μικρό απολογισμό της παρουσίας του Παναθηναϊκού στον πρώτο γύρο, τι εικόνα σου αφήνει;

«Πιστεύω ότι είναι θετική η εικόνα, αλλά θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς και καλύτερη εικόνα». Θεωρείς ότι μπορούσατε στην έδρα σας να πάρετε περισσότερους βαθμούς; «Σίγουρα. Και μέσα στην έδρα μας, αλλά και εκτός, δείχνουμε ότι είμαστε μια ομάδα η οποία δουλεύει καλά στον αγωνιστικό χώρο και έχουμε παίξει καλά παιχνίδια, απλά πολλές φορές αδικούμε τους εαυτούς μας».

Στον δεύτερο γύρο περιμένεις καλύτερο Παναθηναϊκό;

«Θα δούμε. Πιστεύω ότι θα είμαστε ακόμα καλύτεροι και θα δείξουμε το πρόσωπο που πρέπει και το πρόσωπο που έχουμε ως ομάδα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.