ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Τράβηγμα η Βασιλαντωνάκη…

Νέος πονοκέφαλος για τον Γιάννη Ρούση ,προπονητή της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού, καθώς η Βασιλαντωνάκη τραυματίστηκε στον σημερινό αγώνα με τον Ηρακλή Κηφισιάς.

Τράβηγμα η Βασιλαντωνάκη…

Η παίκτρια του «τριφυλλιού» τραυματίστηκε πάνω σε μία προσπάθεια της για άμυνα στο τέταρτο σετ στο σημερινό αγώνα με την ομάδα των Βορείων Προαστίων.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θλάση στο προκνήμιο. Βέβαια από Δευτέρα θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις από τους γιατρούς του Παναθηναϊκού για να διαγνωστεί ο ακριβής χρόνος απουσίας της από του αγωνιστικούς χώρους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...