ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βαγγέλης Νεραντζιάς

Αυτά πρέπει να δούμε στη Λεωφόρο

Διάρκεια, σοβαρότητα, απόδειξη της βελτίωσης είναι το «τρίπτυχο» που πρέπει να παρουσιάσει ο Παναθηναϊκός στο ματς της Κυριακής με την Ξάνθη. Γράφει στο panathinaikos24.gr ο Βαγγέλης Νερατζιάς.

Αυτά πρέπει να δούμε στη Λεωφόρο

Η νίκη επί του Λεβαδειακού και η «χορταστική» εμφάνιση της ομάδας στη Βοιωτία μας χαροποίησε όλους. Οι «πράσινοι» έδειξαν σοβαρότητα, μη επηρεασμένοι από το «χαστούκι» από τον Ατρόμητο και έβγαλαν στο γήπεδο μια υγεία. Αυτό, όμως, πρέπει να συνεχιστεί. Διότι, θυμίζω, ότι και με την Καλλονή ο Παναθηναϊκός έδειξε τέτοια σημάδια, αλλά στη Λεωφόρο, υπέστη… καθίζηση στο δεύτερο ημίχρονο και ήρθε η ήττα από την ομάδα του Περιστερίου.

Στο ματς με τη Σκόντα Ξάνθη, απαιτείται σοβαρότητα. Συνέπεια, προκειμένου να μη ζήσουμε ξανά το ίδιο έργο. Νίκη, «γκέλα», νίκη, «γκέλα», είναι κάτι το σύνηθες φέτος και αυτό ήρθε η ώρα να σταματήσει.

Η νίκη για το «τριφύλλι» είναι απαραίτητη για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Ο πρώτος έχει να κάνει με την επαφή με τις πρώτες θέσεις. Απλό και κατανοητό αυτό. Ο δεύτερος με το γεγονός ότι η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου θα πρέπει να «χτίσει» ένα σερί, κάτι που δεν το έχει καταφέρει, μέχρι στιγμής.  Η διάρκεια είναι το ζητούμενο πια. Καλά τα λόγια περί βελτίωσης και υγείας που βγάζει η ομάδα, καλή η υπομονή γι’ αυτή τη νέα προσπάθεια, αλλά… Παναθηναϊκός είσαι! Είναι υποχρέωση να «στρώσεις» μια σειρά από επιτυχημένα αποτελέσματα. Ο τρίτος λόγος έχει να κάνει με την ηρεμία που θα πρέπει να υπάρχει, ενόψει εορτών. Τι καλύτερο, λοιπόν, από τη νίκη…

Δεν χωρά αμφιβολία ότι ο σοβαρός Παναθηναϊκός την… έχει τη Σκόντα, ειδικά μέσα στο «καμίνι» της Λεωφόρου. Όχι, όμως, στα λόγια. Απαιτείται συγκέντρωση, ωριμότητα και σοβαρότητα για 90 λεπτά, προκειμένου το «τρίποντο» να έρθει και ο κόσμος να φύγει για Χριστούγεννα με χαμόγελα. Αντε, ραντεβού στη Λεωφόρο…

Βαγγέλης Νεραντζιάς
Βαγγέλης Νεραντζιάς Γνωστός στον δημοσιογραφικό χώρο για τα παναθηναϊκά του αισθήματα, εργάζεται ως επαγγελματίας αθλητικός δημοσιογράφος στον ΣΠΟΡ FM από το 2004. Ταυτόχρονα, έχει συνεργαστεί με τους τηλεοπτικούς σταθμούς Channel9 και ΕΧΤRΑ 3, αλλά και τις εφημερίδες Sportday και «Metro» Κύπρου. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ