ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βαγγέλης Νεραντζιάς

Αυτά πρέπει να δούμε στη Λεωφόρο

Διάρκεια, σοβαρότητα, απόδειξη της βελτίωσης είναι το «τρίπτυχο» που πρέπει να παρουσιάσει ο Παναθηναϊκός στο ματς της Κυριακής με την Ξάνθη. Γράφει στο panathinaikos24.gr ο Βαγγέλης Νερατζιάς.

Αυτά πρέπει να δούμε στη Λεωφόρο | panathinaikos24.gr

Η νίκη επί του Λεβαδειακού και η «χορταστική» εμφάνιση της ομάδας στη Βοιωτία μας χαροποίησε όλους. Οι «πράσινοι» έδειξαν σοβαρότητα, μη επηρεασμένοι από το «χαστούκι» από τον Ατρόμητο και έβγαλαν στο γήπεδο μια υγεία. Αυτό, όμως, πρέπει να συνεχιστεί. Διότι, θυμίζω, ότι και με την Καλλονή ο Παναθηναϊκός έδειξε τέτοια σημάδια, αλλά στη Λεωφόρο, υπέστη… καθίζηση στο δεύτερο ημίχρονο και ήρθε η ήττα από την ομάδα του Περιστερίου.

Στο ματς με τη Σκόντα Ξάνθη, απαιτείται σοβαρότητα. Συνέπεια, προκειμένου να μη ζήσουμε ξανά το ίδιο έργο. Νίκη, «γκέλα», νίκη, «γκέλα», είναι κάτι το σύνηθες φέτος και αυτό ήρθε η ώρα να σταματήσει.

Η νίκη για το «τριφύλλι» είναι απαραίτητη για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Ο πρώτος έχει να κάνει με την επαφή με τις πρώτες θέσεις. Απλό και κατανοητό αυτό. Ο δεύτερος με το γεγονός ότι η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου θα πρέπει να «χτίσει» ένα σερί, κάτι που δεν το έχει καταφέρει, μέχρι στιγμής.  Η διάρκεια είναι το ζητούμενο πια. Καλά τα λόγια περί βελτίωσης και υγείας που βγάζει η ομάδα, καλή η υπομονή γι’ αυτή τη νέα προσπάθεια, αλλά… Παναθηναϊκός είσαι! Είναι υποχρέωση να «στρώσεις» μια σειρά από επιτυχημένα αποτελέσματα. Ο τρίτος λόγος έχει να κάνει με την ηρεμία που θα πρέπει να υπάρχει, ενόψει εορτών. Τι καλύτερο, λοιπόν, από τη νίκη…

Δεν χωρά αμφιβολία ότι ο σοβαρός Παναθηναϊκός την… έχει τη Σκόντα, ειδικά μέσα στο «καμίνι» της Λεωφόρου. Όχι, όμως, στα λόγια. Απαιτείται συγκέντρωση, ωριμότητα και σοβαρότητα για 90 λεπτά, προκειμένου το «τρίποντο» να έρθει και ο κόσμος να φύγει για Χριστούγεννα με χαμόγελα. Αντε, ραντεβού στη Λεωφόρο…

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close