ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μπορεί τη νίκη η Νυρεμβέργη – Πολλά γκολ στη Ριζούπολη

Λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα που φέτος πέφτουν μεσοβδόμαδα και διανύουμε το τελευταίο «γεμάτο» με αγωνιστική δράση Σαββατοκύριακο πριν τις γιορτές.

Μπορεί τη νίκη η Νυρεμβέργη - Πολλά γκολ στη Ριζούπολη

Η Σούπερλιγκ συνεχίζεται με τρεις αναμετρήσεις από τις οποίες ξεχωρίζει ο εκτός έδρας αγώνας του Ολυμπιακού στη Ριζούπολη. Στην Κρήτη ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Παναιτωλικό, ενώ στο Περιστέρι ο Ατρόμητος φιλοξενεί τον Πανθρακικό. Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις έχουμε σε όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με την Αγγλία αυτήν την περίοδο να έχει την τιμητική της, καθώς όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι γιορτές θα γίνουν… εντός αγωνιστικού χώρου, καθώς η δράση δε σταματά.

Άσσο με DNB η Νυρεμβέργη

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά ποδοσφαίρου την Bundesliga και το δυνατό σημείο της ημέρας που είναι ο «Άσσος» Draw No Bet της Νυρεμβέργης με αντίπαλο τη Σάλκε σε απόδοση 2.25. Αν η Νυρεμβέργη δεν τα καταφέρει να κερδίσει και σήμερα, θα γίνει η πρώτη ομάδα στην ιστορία της Bundesliga που ολοκληρώνει τον πρώτο γύρο χωρίς νίκη! Ωστόσο οι γηπεδούχοι διατηρούν μία καλή παράδοση καθώς έχουν κερδίσει και τις τρεις τελευταίες φορές που υποδέχθηκαν τη Σάλκε (2-1, 4-1, 3-0). Θα πάμε με τη Νυρεμβέργη έχοντας την κάλυψη στον Draw No Bet σε μία καλή απόδοση. Στο αγώνα Φράιμπουργκ – Αννόβερο θα πάμε με τον «Άσσο» σε απόδοση 2.60. Η Φράιμπουργκ είναι μαζί με τη Νυρεμβέργη οι δύο ομάδες που δεν έχουν πανηγυρίσει ακόμα νίκη στην έδρα τους. Χειρότερη ομάδα εκτός έδρας το Αννόβερο, με επτά ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις! Η τελευταία φορά που δεν κατάφερε ομάδα να πάρει έστω ένα βαθμό στα εκτός παιχνίδια του πρώτου γύρου, ήταν πριν 25 χρόνια (1988-89) η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης. Έτσι σήμερα είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους γηπεδούχους να φτάσουν στην πρώτη τους νίκη κόντρα σε μία ομάδα που μεταμορφώνεται προς το χειρότερο μακριά από την έδρα της. Κλείνουμε με δύο στοιχήματα σε γκολ και συγκεκριμένα Over 3 που επιλέγουμε τόσο για την αναμέτρηση της Μπραουνσβάιγκ κόντρα στη Χόφενχαϊμ σε απόδοση 2.10, όσο και στον αγώνα Ντόρτμουντ – Χέρτα σε απόδοση 1.73.

Γκολ και θέαμα στη Ριζούπολη, Over 2.5 στο Περιστέρι

Από την Ελλάδα θα πάμε με στοίχημα σε γκολ στον αγώνα του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Ολυμπιακό κρατώντας το Over 3.5 σε απόδοση 2.20. Στο Περιστέρι ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Πανθρακικό και εμείς επιλέγουμε το Over 2.5 σε απόδοση 2.20. 2/2 Over 2,5 και G/G οι προηγούμενες αναμετρήσεις των δύο ομάδων στο Περιστέρι. Μάλιστα ο Πανθρακικός προέρχεται από το έξι σερί εκτός έδρας G/G και τέσσερα σερί Over 2.5. *Τα στατιστικά δείχνουν πολλά γκολ στη Ριζούπολη. Ο Ολυμπιακός διαθέτει την κορυφαία επίθεση (48 γκολ ενεργητικό) και κορυφαία άμυνα της Σούπερλιγκ (6 γκολ παθητικό). Σκοράρει ακριβώς 3 γκολ ανά παιχνίδι, βγάζοντας δηλαδή μόνος του το Over 2,5. Τα περισσότερα Over 2,5 και NG της Σούπερλιγκ μετράει ο Ολυμπιακός, συνολικά 10 και 11 αντίστοιχα στις πρώτες 16 αγωνιστικές.

Με τους «Άσσους» της Μπέτις και της Ρεάλ Μ. Β’

Συνεχίζουμε με την Ισπανία όπου έχουμε ξεχωρίσει τον «Άσσο» της Μπέτις με αντίπαλο την Αλμερία σε απόδοση 1.76 και τον «Άσσο» της Ρεάλ Μαδρίτης Β’ κόντρα στην Κόρδοβα που πληρώνει 1.92. Το Μπέτις – Αλμερία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως μίνι ντέρμπι της Ανδαλουσίας. Ίσως κανείς στο «στρατόπεδο» της Μπέτις δεν περίμενε στην αρχή της σεζόν ότι το σημερινό ματς με την Αλμερία θα έπαιρνε τον τίτλο «μάχη σωτηρίας». Όμως, η πραγματικότητα είναι αυτή… με τους «μπέτικος» να βρίσκονται στον «πάτο» της βαθμολογίας, έχοντας συλλέξει μόλις 10 βαθμούς στις πρώτες 16 αγωνιστικές. Η ομάδα του Χουάν Γκαρίδο (αντικατέστησε πρόσφατα τον Πέπε Μελ) βρίσκεται στο -3 από τη σημερινή της αντίπαλο και στο -4 από τη «γραμμή σωτηρίας». Περνάμε στο προγνωστικό από τη Β’ Ισπανίας και τον «Άσσο» που έχουμε επιλέξει για τη Ρεάλ Μαδρίτης Β η οποία πέρυσι είχε συντρίψει την Κόρδοβα με 4-0. Σοφή αποδείχθηκε η απόφαση των ανθρώπων της Ρεάλ Β να απομακρύνουν τον Αλμπέρτο Τορίλ από τον πάγκο και να δώσουν τα «ηνία» της ομάδας στον Μανόλο Ντιάθ. Στα 4 παιχνίδια με τον Ντιάθ στον πάγκο τους οι Μαδριλένοι έχουν μαζέψει 10 βαθμούς (1 ισοπαλία και 3 «κολλητές» νίκες), ενώ είχαν συλλέξει μόλις 7 βαθμούς στις πρώτες 14 αγωνιστικές! Βέβαια, οι γηπεδούχοι συνεχίζουν να βρίσκονται στον «πάτο» της βαθμολογίας με 17 βαθμούς, όμως το -4 από τη γραμμή σωτηρίας μοιάζει πλέον πολύ… κοντινό.

«Διπλό» με κάλυψη Τσέλτεναμ και Άκρινγκτον

Συνεχίζουμε τις σημερινές μας προτάσεις με δύο αγώνες από το «Μ. Νησί» και συγκεκριμένα από την Αγγλία όπου έχουμε ξεχωρίσει δύο δυνατά σημεία για σήμερα. Αρχικά το «Διπλό» Draw No Bet της Τσέλτεναμ κόντρα στη Φλίτγουντ Τάουν σε απόδοση 2.50 που είναι και το σημείο της ημέρας. Αήττητο σερί εννέα αγωνιστικών «τρέχει» η Τσέλτεναμ, που κέρδισε στα τρία απ’ αυτά τα παιχνίδια. Έμεινε «άσφαιρη» στα 2/5 προηγούμενα παιχνίδια, αλλά σκόραρε στα τρία επόμενα, στο τελευταίο παιχνίδι μάλιστα κόντρα στη Χάρτλπουλ σημείωσε δύο γκολ. «Παίζουμε καλύτερα αυτή την περίοδο μακριά από την έδρα μας, παρά σ’ αυτήν. Ο κάθε πόντος που μαζεύουμε είναι σημαντικός και αυτό θα φανεί στο τέλος της σεζόν», είπε ο κόουτς, Μαρκ Γιέιτς. Από την ίδια κατηγορία επιλέγουμε το «Διπλό» Draw No Bet της Άκρινγκτον κόντρα στη Μάνσφιλντ σε απόδοση 2.55. Μπορεί οι φιλοξενούμενοι να προέρχονται από δύο σερί ήττες, ωστόσο έχουν αποδείξει πως μπορούν να ανατρέπουν καταστάσεις.

Αμυνα το κλειδί για Όλντενμπουργκ, Over το Μανρέσα-Μούρθια

Περνάμε στο Μπάσκετ όπου έχουμε ξεχωρίσει δύο σημεία. Αρχικά από τη Γερμανία θα πάμε με το Under 154 πόντους στην αναμέτρηση Μπραουνσβάιγκ – Όλντενμπουργκ σε απόδοση 1.90. Απογοητεύει τις τελευταίες εβδομάδες η Όλντενμπουργκ που δείχνει ότι περνάει ντεφορμάρισμα. Πέντε είναι οι σερί ήττες της στις δύο διοργανώσεις που αγωνίζεται. Τώρα που το Eurocup τελείωσε θα πρέπει να βρει τα πατήματά της και να καλύψει το χαμένο έδαφος των τριών τελευταίων ηττών στην Μπουντεσλίγκα. Η Μπραουνσβάιγκ είναι ομάδα με εκλάμψεις. Είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Αναμένεται σκληρό παιχνίδι και θα πάμε με το Under 154. Η Όλντενμπουργκ ξέρει ότι για να γυρίσει στις επιτυχίες θα πρέπει να επιστρατεύσει την πολύ σκληρή της άμυνα που είναι το βασικό χαρακτηριστικό της. Οπότε Under 154. Κλείνουμε με τον αγώνα Μανρέσα – Μούρθια για το πρωτάθλημα της Ισπανίας όπου επιλέγουμε το Over 163.5 πόντους σε απόδοση 1.85. Παιχνίδι ανάμεσα σε δυο παρόμοιες ομάδες με επιθετική φιλοσοφία. Ποιοτικότερη ομάδα η Μούρθια αλλά απόψε το παιχνίδι θα παιχτεί στα ίσια. Οπότε είναι δύσκολο να προβλεφθεί ο νικητής. Ενδιαφέρον έχει το όριο των 163.5 πόντων που προσφέρεται. Οι ομάδες είναι φύσει επιθετικές και σε μεγάλα ομμάτια του αγώνα ξεχνούν τι θα πει άμυνα. Η Μούρθια στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια έχει σκορ 174, 174, 188, 191. Λίγο πιο χαμηλά η Μανρέσα με 154, 156, 160 (με Εστουντιάντες 103-104 στην παράταση τελικό). Οι μέσοι όροι της Μανρέσα θα ανέβουν με αντίπαλο τη Μούρθια. Στα δύο περσινά μεταξύ τους παιχνίδια τα σκορ ήταν 92-92 (103-100 μετά από παράταση) και 80-95. Λιγάκι τσιμπημένο το 163.5 αλλά στατιστικά επαληθεύεται. Επομένως η επιλογή μας είναι Over 163.5.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων που βρίσκονται στο Κουπόνι Στοιχήματοςδείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis καιFormula 1 και συμβουλευτείτε τη Βαθμολογία Γερμανίας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.