ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Κυπελλούχος ο Παναθηναϊκός!

Σήμερα, Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκαν στο Εθνικό Σκοπευτήριο του Βύρωνα οι αγώνες Α’ Κατηγορίας Αεροβόλων Όπλων, που είχε εξαγγείλει το σκοπευτικό τμήμα του Παναθηναϊκού, με την ονομασία «Α’ Κύπελλο Χριστουγέννων».

Κυπελλούχος ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός συμμετείχε στους αγώνες με 8 άντρες, 2 γυναίκες, στα 3 από τα 4 αγωνίσματα (Πιστόλι Ανδρών, Τουφέκι Ανδρών και Πιστόλι Γυναικών). Οι αθλητές του, κατάφεραν να μαζέψουν τους περισσότερους βαθμούς και να σηκώσουν τη σημαία του Παναθηναϊκού μας στο πρώτο βάθρο! Είναι μια τεράστια επιτυχία που δείχνει  ότι οι δυο λέξεις “μαχητική ψυχή” που λέμε όλοι στον Παναθηναϊκό, είναι κάτι που αν γίνει οδηγός μας, θα μας ωθεί μόνο σε χαρές και επιτυχίες! Είναι άξιο να αναφερθεί ότι πέρα από το κύπελλο που πήρε ο Παναθηναϊκός σε ομαδικό επίπεδο, είχαμε τη χαρά να πανηγυρίσουμε και ένα χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε ο Δημήτρης Κατσίρης στο αεροβόλο πιστόλι ανδρών!

Πιο αναλυτικά:

Αεροβόλο Πιστόλι Ανδρών

Ο Δημήτρης Κατσίρης κατέλαβε την 3η θέση ανάμεσα σε 29 αθλητές με επίδοση 552/600. Ο έφορος του τμήματος, είναι σε πολύ καλή φόρμα και δεν χάνει ευκαιρία να το δείχνει με κάθε ευκαιρία! Ο Δημήτρης Κρανάς κατετάγη 5ος με επίδοση 549/600 αποδεικνύοντας στην πράξη ότι η εμπειρία σε αυτό το άθλημα είναι πολλές φορές σημαντικός παράγοντας για να κάνει κάποιος κάτι καλό! Ο Γιάννης Καμπούρης κατέλαβε την 12η θέση, πραγματοποιώντας μία μέτρια εμφάνιση, με επίδοση 532/600. Ενδεικτικό είναι ότι ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε Κυπελλούχος με τον καλύτερό του αθλητή να μην τα καταφέρνει όπως συνήθως! Στη συνέχεια ο Θοδωρής Λουκόπουλος αν και πήγαινε καλά, στο τέλος κουράστηκε και έμεινε στην 15η θέση με επίδοση 527/600. Ο Φώτης Λιακώνης κατετάγη 17ος με επίδοση 522/600 που είναι στα μέτρα του. Με λίγη προσπάθεια μπορεί να καταφέρει πολλά και μέσα στο 2014 είμαστε όλοι σίγουροι ότι θα το καταφέρει. Ο Τίτος Καρρέρ, μετά από μεγάλη αποχή στα πιστόλια επέστρεψε και με επίδοση 496/600 κατέλαβε την 29η θέση. Να σημειώσουμε ότι ο Τίτος είναι δηλωμένος “τουφεκάς” και απλά περιμένει να επιδιορθωθεί η βλάβη που είχε το τουφέκι του. Μέχρι να γίνει αυτό θα μας συντροφεύει στο πιστόλι δίνοντας βαθμούς και ό,τι καλύτερο μπορεί για την ομάδα!

Αεροβόλο Τουφέκι Ανδρών

Ο Νίκος Κόκκινος κατετάγη 4ος με επίδοση 572,6/654 και ο Διονύσης Λιβέρης 5ος με επίδοση 568,4/654. Με λίγη τύχη παραπάνω θα μπορούσαμε να πανηγυρίσουμε και ένα μετάλλιο στα τουφέκια, παρ’ όλα αυτά και οι δυο αθλητές έδωσαν πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.282 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αεροβόλο Πιστόλι Γυναικών

Στο συγκεκριμένο αγώνισμα είχαμε 2 συμμετοχές. Τη Βίνια Βουιδάσκη και την Έλενα Μπουζαλά. Η μεν Βίνια κατέλαβε την 7η θέση με επίδοση 327/400, δίνοντας βαθμούς στην ομάδα και η δε Έλενα την 10η με επίδοση 310/400. Αξίζουν και στις 2 πολλά συγχαρητήρια!

Να σημειωθεί ότι η τραυματίας Πέγκυ Βουιδάσκη, δε μπόρεσε να αγωνιστεί αλλά βοήθησε τα μέγιστα για να γίνουν οι αγώνες με απόλυτη επιτυχία! Όπως επίσης και ο Νίκος Κοκκινάκης που τυπικά από 1-1-2014 θα μπορεί να λάβει μέρος στους αγώνες με το Τριφύλλι στο στήθος, βοήθησε μαζί με ΟΛΑ τα παιδιά (ακόμα και αυτούς που αγωνίστηκαν και μετά έτρεχαν να βοηθήσουν) για να λειτουργήσουν όλα όπως έπρεπε. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους! Στο σημείο αυτό θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φίλους μας σκοπευτές Θόδωρο Κοτταρά και Γιώργο Μακρή για την πολύτιμη βοήθεια, καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Πέρα από τους αγώνες, πραγματοποιήθηκαν και κάποιες βραβεύσεις από τον Πρόεδρο του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, κ. Ηλία Μιχαλαριά σε 4 αθλητές του Παναθηναϊκού που έδωσαν και δίνουν ό,τι καλύτερο μπορούν στην ομάδα. Αυτοί είναι ο

Δημήτριος Κοκκινάκης (Πρωταθλητής με τον Παναθηναϊκο το 1982 και πατέρας του Νίκου Κοκκινάκη), ο Δημήτρης Κρανάς (ενεργός σκοπευτής τα τελευταία 20 χρόνια με πολλές διακρίσεις, ο Θοδωρής Λουκόπουλος (επίσης παλιός Πρωταθλητής και μέλος της τότε Εθνικής Ομάδας) και του Διονύση Λιβέρη. Ο Διονύσης (πρώην έφορος του τμήματος) δυστυχώς δεν παρέστη στην απονομή λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων.

Ήταν μια ιδιαίτερη τιμή για όλους που δείχνει ότι ο Παναθηναϊκός αναγνωρίζει και εκτιμάει την προσφορά όλων όσων βοήθησαν ή βοηθούν τον πιο ιστορικό Σύλλογο της χώρας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.