ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Πάρτι» τα φίνα κορίτσια!

Συνεχίζεται η ανοδική πορεία των κοριτσιών του Παναθηναϊκού στο βόλεϊ, που πήραν νέα νίκη, αυτή την φορά με 3-1 σετ κόντρα στον Ηρακλή Κηφισσιάς!

«Πάρτι» τα φίνα κορίτσια!

Από νίκη σε νίκη πάνε τα κορίτσια του Παναθηναϊκού στο βόλεϊ. Τα φίνα κορίτσια επικράτησαν σχετικά εύκολα 3-1 σετ του Ηρακλή Κηφισιάς μέσα στην Κυψέλη για την 11η αγωνιστική της Α1!

Οι «πράσινες» παραμένουν σε εκπληκτική κατάσταση το τελευταίο διάστημα και διατηρούνται άνετα μέσα στην τετράδα του πρωταθλήματος. Εξ’ αρχής, οι παίκτριες του Ρούση είχαν δείξει τις διαθέσεις τους και πήραν κεφάλι με 25-13. Η συνέχεια ήταν εξίσου ανάλογη, όπου οι γηπεδούχες έκαναν το 2-0 με 25-18. Προς στιγμήν το τριφύλλι έχασε τη συγκέντρωσή του, κάτι που έδωσε τη δυνατότητα στην ομάδα των Βορείων Προαστίων να μειώσει σε 2-1.

Μέχρι εκεί, όμως, διότι ο Παναθηναϊκός απέδειξε πως είναι καλύτερη ομάδα και πήρε το τέταρτο σετ, φτάνοντας στο «καθαρό» 3-1 που πρόσθεσε τρεις βαθμούς στην πράσινη συγκομιδή, ανεβαίνοντας στους 20!

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.141 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα σετ: 25-13, 25-18, 19-25, 25-21

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...